Photoshop basis


Wil jij leren “photoshoppen”? Dan is dit je kans! In deze basiscursus leer je hoe je je foto’s net even een extra boost geeft. Als je de cursus hebt afgerond kun jij de belangrijkste tools van Adobe Photoshop gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een achtergrond aanpassen en tekst of speciale effecten toevoegen. Iemand van een foto af halen zonder dat het opvalt? Dat kan jij dan ook! Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder en wie weet zien wij jou snel!

Voor wie is het?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren werken met Adobe Photoshop. Of je nu hobbygebruiker of fotograaf bent, na afronding van de cursus Photoshop ben jij een kei in het bewerken van foto’s op de computer.

Alleen foto’s bewerken? Of ook meer..
Naast het bewerken van foto’s kun je ook leren hoe je een pakkende flyer of poster kunt maken. Hiervoor hoef jij dan geen vormgever meer in te huren, want je laat het drukken, en daar is je professionele poster! Helemaal zelf gemaakt!

Wat heb ik nodig en wat zijn de kosten?
Je hebt een computer of laptop nodig met Adobe Photoshop CC of Adobe Elements. Deze programma’s dien je zelf aan te schaffen. De cursus kan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus Photoshop wordt gegeven door een senior docent. Een senior docent kost €85,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact met ons op. We zijn te bereiken door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen.


Adobe Photoshop CC betreft een maandelijkse licentie van ongeveer €12,- Adobe Photoshop Elements schaf je eenmalig aan voor iets meer dan €80,-
Wat is het verschil tussen de programma’s?
Photoshop Elements is ontworpen voor consumenten met weinig of geen ervaring met fotobewerking en die een gemakkelijke manier zoeken om hun foto’s te maken, te ordenen, te bewerken en te delen. Photoshop CC is de professionele standaard voor het creëren van boeiende afbeeldingen, ontwerpen en 3D-artwork. Voor deze cursus heb je genoeg aan Adobe Elements, maar je bent uiteraard vrij in je keuze!

Maak een vrijblijvende afspraak
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we geheel vrijblijvend welke onderdelen in de cursus aan bod kunnen komen.


Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
Direct inschrijven  Cursus

  BasisGevorderden

  GroepscursusPrivécursus

  Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

  Laura Boonzaaijer

  Klik op de foto om meer te lezen over de docente Photoshop


  85per uur

  • Docent type: Senior
  Top
  Van Kraaij Educatie