Photoshop basis


Wil jij leren “photoshoppen”? Dan is dit je kans! In deze basiscursus leer je hoe je je foto’s net even een extra boost geeft. Als je de cursus hebt afgerond kun jij de belangrijkste tools van Adobe Photoshop gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een achtergrond aanpassen en tekst of speciale effecten toevoegen. Iemand van een foto af halen zonder dat het opvalt? Dat kan jij dan ook! Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder en wie weet zien wij jou snel!

Voor wie is het?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren werken met Adobe Photoshop. Of je nu hobbygebruiker of fotograaf bent, na afronding van de cursus Photoshop ben jij een kei in het bewerken van foto’s op de computer.

Alleen foto’s bewerken? Of ook meer..
Naast het bewerken van foto’s kun je ook leren hoe je een pakkende flyer of poster kunt maken. Hiervoor hoef jij dan geen vormgever meer in te huren, want je laat het drukken, en daar is je professionele poster! Helemaal zelf gemaakt!

Wat heb ik nodig en wat zijn de kosten?
Je hebt een computer of laptop nodig met Adobe Photoshop CC of Adobe Elements. Deze programma’s dien je zelf aan te schaffen.

Adobe Photoshop CC betreft een maandelijkse licentie van ongeveer €12,- Adobe Photoshop Elements schaf je eenmalig aan voor iets meer dan €80,-

Bovenstaande prijzen zijn een indicatie om een beeld te krijgen van de kosten.

Wat is het verschil tussen de programma’s?
Photoshop Elements is ontworpen voor consumenten met weinig of geen ervaring met fotobewerking en die een gemakkelijke manier zoeken om hun foto’s te maken, te ordenen, te bewerken en te delen. Photoshop CC is de professionele standaard voor het creëren van boeiende afbeeldingen, ontwerpen en 3D-artwork. Voor deze cursus heb je genoeg aan Adobe Elements, maar je bent uiteraard vrij in je keuze!

Maak een vrijblijvende afspraak
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we geheel vrijblijvend welke onderdelen in de cursus aan bod kunnen komen.


Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
Direct inschrijvenCursus

BasisGevorderden

GroepscursusPrivécursus

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Laura Boonzaaijer

Klik op de foto om meer te lezen over de docente Photoshop


Top
Van Kraaij Educatie