0487-745003
>

Cambridge zakelijk Engels (B2+)

Met de Cursus Cambridge zakelijk Engels B2+ ontwikkel je vaardigheden om in het Engels op een effectieve manier te kunnen werken in het zaken leven.

Inschrijven
Interesselijst

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata gepland.

Schrijf je in op de interesselijst!
Kosten
€ 595,-
Afdeling & vakgebied

Beheers je de Engelse taal al redelijk maar wil je het toch op een hoger niveau brengen? Wil je vloeiend Engels kunnen spreken met zakenpartners in het buitenland? Dan is deze Cambridge Zakelijk Engels cursus iets voor jou. 

Cambridge Zakelijk Engels: dit ga je leren
Tijdens deze cursus ga je aan de slag met spreken, schrijven, grammatica en leesvaardigheid. Je verbetert dus jouw Engels op alle punten met de officiële Cambridge methode voor zakelijk Engels. Een echte must dus voor iedereen die zijn Engels op een hoger niveau wil brengen.
Daarnaast heb je na deze cursus nog de mogelijkheid om verder gaan zodat je eventueel ook het echte erkende Cambridge Zakelijk Engels (BEC) certificaat kunt halen op B1 niveau.
De focus van deze cursus ligt op de algemene vaardigheden van het zakelijk Engels, zo komt er voldoende zakelijk jargon aan bod, wordt er gekeken naar tekstbegrip, schrijfvaardigheid en naar (complexere)grammatica. 

Klassikale cursus (online of fysiek)
Je gaat samen met een groep aan de slag in de Cambridge Cursus Zakelijk Engels. Van de docent krijg je duidelijke uitleg over de belangrijkste regels, je krijgt praktische tips en gaat direct oefenen. Je kunt de cursus online volgen via Microsoft Teams of fysiek in de Bogerd in Druten. Bekijk bij de data & locatie welke opties er nog zijn. 

Resultaat
Na het afronden van de Cursus Cambridge Engels kun je gesprekken voeren en Engels toepassen in de zakenwereld op B2 niveau en beheers je het zakelijke jargon ook op dit niveau. Bekijk hier alle taalniveaus. Wil je liever een Engels cursus volgen op een ander niveau? Bekijk dan hier alle Zakelijke Engelse Cursussen

 

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je onderstaand vrijblijvend in op de interesselijst!

Programma
De cursus bevat 4 units/thema’s: 

  • Unit 1: teamwork & communication
  • Unit 2: Business Hotels & Corporate Hospitality
  • Unit 3: Ordering goods & cash flow
  • Unit 4: Brand power & public relations

Iedere Unit legt de focus op een andere vaardigheid zoals reading, writing, speaking of listening. Ook komt er tijdens iedere unit wat grammatica aan bod. 
Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan diverse Cambridge examenopdrachten.

Studiebelasting: 
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, bestaande uit 8 uur les en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er geen persoonlijk contact met de docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €595,-

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Cambridge zakelijk Engels (B2+) krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.