0487-745003

Voor scholieren

Voor scholieren

Studiebegeleiding

Onze afdeling studiebegeleiding ondersteunt scholieren en studenten met hun studie, zodat zij zich vol zelfvertrouwen verder kunnen ontwikkelen in hun studieloopbaan en zo het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit doen we met bijlessen, individuele studiebegeleiding en examentrainingen. 

Bijles

Heb je extra ondersteuning nodig voor een specifiek vak? Wij maken een koppeling tussen jou en de meest geschikte begeleider. Hierbij heb je keuze tussen één-op-één begeleiding van een junior, senior of professional bijlesgever. Tijdens een bijles krijg je extra uitleg op jouw tempo en niveau. Zo kun je extra oefenen met de lesstof. Door het volgen van bijles met regelmaat zie je dat jouw motivatie en zelfvertrouwen groeit en dat je al snel hogere cijfers behaalt.

Individuele studiebegeleiding

Met individuele studiebegeleiding kun je samen werken aan jouw studievaardigheden. Tijdens en ook na jouw middelbare schooltijd heb je profijt van deze ontwikkelingen. Kun je wat hulp gebruiken bij leren plannen en leren leren? Wil je hulp met het maken van goede samenvattingen maken en het leren van moeilijke stukken teksten of rijen met woordjes? Door middel van één-op-één begeleiding gaan we aan de slag met jouw leervraag.

Examentraining

Elk schooljaar organiseren we examentrainingen voor alle leerlingen van het vmbo, havo en vwo. In groepjes van maximaal 10 leerlingen wordt de examenstof van een vak nog eens uitgelegd door een examentrainer. Ook worden er tips gegeven en worden er voorbeelden genoemd uit examens van voorafgaande jaren. Dankzij deze trainingen weten examenkandidaten waar zijn of haar zwakke punten zitten en krijgen ze het laatste beetje zelfvertrouwen voor hun examenperiode.

Het e-learningplatform voor examenleerlingen

Zit je in de bovenbouw van de middelbare school? Ons e-learningplatform voor examenleerlingen is de ideale voorbereiding op jouw toetsen, SE’s en eindexamens. Door te leren met video’s wordt de informatie makkelijker opgeslagen en zo scoren leerlingen door middel van ons platform gemiddeld 1.2 punt hoger! Klik hier voor meer informatie.

Gratis e-book

Sanne Peters

Sanne, coördinator studiebegeleiding

Contactpersoon

Sanne is van oorsprong leerkracht in het basisonderwijs. Ze is sinds 2015 coördinator van onze afdeling studiebegeleiding. Sanne is de spil tussen ouders, studenten en docenten. Ze heeft een goed beeld van wat er in het onderwijs speelt en waar leerlingen behoefte aan hebben. Zo zorgt ze ervoor dat alle leerlingen die op zoek zijn naar enige vorm van begeleiding, een geschikte bijlesgever of de juiste ondersteuning krijgen. Naast bijlessen en onze jaarlijkse examentrainingen organiseert Sanne diverse projecten op basisscholen en middelbare scholen om leerlingen ondersteuning te bieden.

Blijf op de hoogte

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.