Onze visie


Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Digitalisering maakt steeds meer mogelijk en onze maatschappij verandert razendsnel. Als onderwijsbureau vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan in deze digitale transformatie. We willen dat iedereen zichzelf kan ontplooien om zo het beste uit zichzelf te halen. Daar zijn echter allerlei skills en vaardigheden voor nodig. Leren moet daarom de normaalste zaak van de wereld worden.

Onze kernwaarden


Professioneel
We zijn een professionele organisatie met topdocenten en -trainers: mensen die zowel vakinhoudelijk als didactisch écht verstand van zaken hebben. We hebben mensen die hun sporen verdiend hebben in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs, volwasseneneducatie en zelfs universitair onderwijs. Kortom: we hebben ontzettend veel kennis in huis.

Persoonlijk
Voor een goed leerproces is een persoonlijke aanpak belangrijk. Door onze kleinschalige organisatie hebben we veel persoonlijk contact met onze klanten en spelen we in op hun behoeftes. Dit resulteert in oplossingen op maat. We zijn flexibel en denken graag met de klant mee.

Enthousiast
Ons vaste team bestaat uit enthousiaste mensen met een passie voor onderwijs. Mensen écht verder kunnen helpen naar een hoger niveau; dat is waar we blij van worden. Door ons enthousiasme maken we leren ook nog eens leuk.

Laagdrempelig
We vinden het belangrijk dat onze cursisten in een informele setting kunnen studeren. Onze docenten en trainers zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de cursussen en bijlessen. Tijdens onze huiswerkbegeleiding is een rustige leeromgeving vanzelfsprekend.

Vernieuwend
Ons bedrijf is continu in ontwikkeling. We hebben een brainbox met vaste relaties die enkele keren per jaar bijeenkomt om te sparren over nieuwe ontwikkelingen. Daarbij maken we gebruik van slimme onderwijsapps en natuurlijk Office 365. We schenken veel aandacht aan digitale ontwikkelingen die onze maatschappij in rap tempo veranderen.

Het ontstaan van Van Kraaij Educatie

 • Bijlessen geven aan bekenden

  Bart begon in 2008, tijdens zijn studententijd, met het verzorgen van bijlessen aan bekenden. Dit gebeurde in eerste instantie vrijwillig, maar later voor 5 euro per uur. Deze hobby begon langzaam uit de hand te lopen, toen Bart vrijwel elke avond bijlessen aan het geven was.
 • Inschrijving bij de KVK

  Bart kreeg al snel aanvragen voor vakken als scheikunde en biologie en vroeg aan bekenden of zij die bijlessen wilden geven. Ineens was Bart een bemiddelaar tussen diverse studenten en docenten. Oftewel: het begin van Bijles Maas en Waal, de latere afdeling Studiebegeleiding. Een KVK-inschrijving was noodzakelijk om alles goed te kunnen regelen.
 • Jonge Ondernemer van het Jaar

  In 2013 mocht Bart de titel Jonge Ondernemer van het Jaar in ontvangst nemen in de regio Maas en Waal. In dat jaar rondde hij tevens zijn masteropleiding Accountancy af. Dit was dus het moment om een keuze te maken: doorgaan met het groeiende bedrijf of gaan werken bij een accountantskantoor. Bart besloot door te gaan met zijn educatiebureau.
 • Nieuwe doelgroepen

  We besloten ons dienstenaanbod flink uit te breiden en gingen ons ook richten op cursussen aan volwassenen. Dit begon in 2013 met een cursus Chinese Taal en Cultuur en cursussen voor de iPad. Want waarom zouden we ons enkel op scholieren richten? Maas en Waal Academie was geboren, de latere afdeling Particuliere cursussen. Ook de zakelijke tak (toen nog onder de naam Company Courses) werd direct een groot succes. Ondernemers bleken behoorlijk wat behoefte te hebben aan cursussen op het gebied van Microsoft Office. Alle onderwijsconcepten kwamen onder één dak: Bart van Kraaij Groep BV zag op 1 januari 2016 het levenslicht.
 • Van Kraaij Educatie

  Anno 2019 werken we nog steeds met dezelfde passie voor onderwijs. Samen met onze cursisten en docenten verbeteren we onze dienstverlening continu. We hebben twee keer per jaar een "brainbox", waarin we sparren met personeel, diverse klanten en zakelijke relaties. Op die manier brengen we onze organisatie naar een steeds hoger niveau. Eind 2019 hebben we onze naam gewijzigd in Van Kraaij Educatie. Onze 3 takken Studiebegeleiding, Particuliere cursussen en Zakelijke cursussen zorgen er gezamenlijk voor dat onze cursisten samen naar een hoger niveau gaan.
Top
Van Kraaij Educatie