0487-745003

Strategisch
opleidingsplan

Gratis trainingen voor jouw bedrijf?

Bekijk hier alle mogelijkheden!

Strategisch
opleidingsplan

Tips en adviezen voor jouw bedrijf

Ga samen met een professional aan de slag om training en ontwikkeling in jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Breng de ontwikkelbehoefte in kaart en maak je bedrijf toekomstproof! 

Je gaat samen met een professional een organisatiescan maken. Hij of zij brengt het volgende in kaart: de huidige structuur van de organisatie, kennis en vaardigheden van het personeel én de omgeving waarin je bedrijf actief is. Vervolgens wordt gekeken naar het toekomstperspectief van de organisatie en wat er de komende jaren op jouw bedrijf afkomt.

De organisatiedoelstellingen worden vervolgens in kaart gebracht. Deze doelstellingen worden vertaald naar een opleidingsbeleid met een visie op leren en ontwikkelen. De opleidingen die medewerkers gaan volgen, worden afgestemd op de behoeften van de organisatie. Zo gaan medewerkers de komende jaren de juiste competenties ontwikkelen waarmee jouw bedrijf op lange termijn succesvol is!

Deze activiteit leidt tot twee resultaten:

Een concreet plan

Een concreet plan voor de toekomst waarin staat waarin jouw bedrijf en met name jouw medewerkers zich gaan ontwikkelen.

Bewustwording

Tijdens het hele proces zal er bij jouw bedrijf een bewustwording ontstaan van de veranderingen die er de komende tijd op je af komen en welke impact deze veranderingen gaan hebben op de medewerkers.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.