0487-745003

Subsidies

Lees meer over O&O-fondsen,
Tel Mee Met Taal en de SLIM-subsidie.

Subsidieregelingen

Ook dit jaar is het mogelijk om je te ontwikkelen met gebruik van een subsidie. Jaarlijks zijn er verschillende opties, die passen bij jou als particulier, werkgever of werknemer. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

O&O-fonds

Er zijn verschillende Opleidings- & Ontwikkelfondsen voor verschillende branches. Vaak hebben zij een cursuscatalogus online staan waarin cursussen staan van verschillende opleiders, zoals wij. Zo’n O&O-fonds maakt het mogelijk om (een deel van) de arbeidsrelevante cursus te vergoeden. 

Momenteel bieden wij onze cursussen en trainingen aan bij het O&O-fonds van de sector metaalbewerking (OOM).

SLIM-subsidie

Houd je medewerkers betrokken en gemotiveerd door te voorzien in relevante opleidingsbehoeften. Zowel je medewerkers als de organisatie plukken hier de vruchten van. Meer betrokken medewerkers, meer tevreden collega’s, wat resulteert in bevordering van het bedrijf. 

Tel Mee Met Taal

Met de subsidieregeling Tel Mee Met Taal worden werkgevers gestimuleerd en ondersteund om de Nederlandse taalbeheersing aan te pakken. Het taalniveau van ruim 1,3 miljoen Nederlanders tussen de 16 en 65 jaar oud ligt namelijk onder het eindniveau van de basisschool.

Door middel van deze subsidie kunnen werkgevers een traject starten voor maximaal 10 werknemers per groep. Er kan gekozen worden tussen een cursus Nederlands NT1, voor mensen met Nederlands als moedertaal of voor een cursus Nederlands NT2, voor mensen met Nederlands als tweede taal.

ROC SUMMA 3

STAP-budget

Door de STAP subsidie (STimulering ArbeidsmarktPositie) kan jij jaarlijks maximaal €1.000,- inclusief BTW aanvragen bij de overheid om je te verder te ontwikkelen. Het aangevraagde bedrag is een gift wanneer jij een cursus of training bij ons succesvol afrondt.

Helaas is het STAP-budget sinds juli 2023 alleen nog geschikt voor OCW-erkende opleidingen. Van Kraaij Educatie heeft geen OCW-erkende opleidingen in het cursusaanbod.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Heeft u nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.