0487-745003

Businesstrainingen

Filters
Filter

Businesstrainingen

Van Kraaij Organisatie geeft trainingen en cursussen in verschillende vakgebieden die relevant zijn voor jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkzaam bent. In deze categorie vind je businesstrainingen die onder andere gaan over persoonlijke effectiviteit, innovatie, project- en procesmanagement, bedrijfskunde, finance, marketing en sales. De startdata van een training wordt vermeld op de cursuspagina. Is er geen nieuwe startdata? Schrijf je dan in op onze interesselijst, zodat we je kunnen berichten als er nieuwe cursusdata zijn voor de businesstraining die jij graag zou willen volgen.

Incompany traject

Heb je een training of cursus gezien die relevant kan zijn voor jouw organisatie? Het is mogelijk om een businesstraining te organiseren voor meerdere medewerkers van een organisatie. Omdat een standaard training vaak niet helemaal aansluit, wordt een Incompany traject samen met de organisatie afgestemd zodat het past bij de wensen en behoefte van het team. Zo bereiken we samen het gewenste resultaat en draagt een Incompany training bij aan teambuilding en een effectieve samenwerking binnen de organisatie.

Van Kraaij Educatie

Van Kraaij Educatie verzorgt trainingen en cursussen voor werkend Nederland. Naast businesstrainingen organiseren we ook trainingen en cursussen om jouw communicatieve, digitale of taalvaardigheden te verbeteren. Tevens bevat ons aanbod ook sectorspecifieke cursussen voor bijvoorbeeld Retail en horeca. Met ons als jouw persoonlijke partner bij Een Leven Lang Ontwikkelen, gaan we samen naar een hoger niveau. Benieuwd wat we voor jou(w organisatie) kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0487-745003 of mail naar info@vankraaijeducatie.nl.