0487-745003

Van Kraaij Academy

Een Learning Experience Platform voor jouw organisatie.

Altijd en overal leren

Leeractiviteiten worden gebaseerd op de voorkeuren en interactie van de gebruiker. Medewerkers kunnen door thema’s bladeren, leeractiviteiten kiezen en deze beoordelen met een sterrensysteem. Zij bepalen waar en wanneer ze leren, via de browser of app.

Ai en gamification in het online leerplatform zorgen ervoor dat medewerkers gestimuleerd worden om verder te groeien. Door gamification zie je als gebruiker bijvoorbeeld hoe lang je leert, wat je ‘learning streak’ is en wat jouw ‘ranking’ binnen de organisatie is.

Leren waar en wanneer je wilt
Maak leerpaden inzichtelijk

Het online leerplatform is de ideale plek om leeraanbod te organiseren en beheren. Biedt blended learning trajecten aan en maak inzichtelijk welke (door)groeimogelijkheden er zijn voor jouw medewerkers door het ontwikkelen van leerpaden en verschillende contentpakketten. 

Koppel leeractiviteiten of contentpakketten aan medewerkers, teams, functies of afdelingen. Jouw organisatiestructuur en de automatisch toebedeelde leeractiviteiten zijn eenvoudig in te richten.

Meten is weten

De gegevens die verzameld worden, geven HR-medewerkers, L&D’ers, bedrijfs- en teamleiders waardevolle inzichten in de voortgang, effectiviteit en behoeften van de leeractiviteit én van de medewerker. Hierdoor kunnen leer- en ontwikkelstrategieën worden verfijnd en aangepast op basis van feitelijke gegevens.

Alles op één plek

Een online leerplatform faciliteert permanente educatie. Hoe meer een leerplatform gebruikt wordt in dagelijkse werkprocessen, hoe meer je werkt aan de continuïteit van kennisdeling en de borging daarvan. Op die manier raak je geen interne kennis kwijt wanneer medewerkers weggaan en zorg je dat de bestaande kennis gedeeld wordt onder medewerkers. Zo ontwikkel en behoud je een lerende organisatie.

 

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.