0487-745003

Een LXP voor jouw organisatie

Een online leeromgeving in de look & feel van jouw organisatie.

Leren waar en wanneer je wilt
Altijd en overal leren

Leeractiviteiten worden gebaseerd op de voorkeuren en interactie van de gebruiker. Medewerkers kunnen door thema’s bladeren, leeractiviteiten kiezen en deze beoordelen met een sterrensysteem. Zij bepalen waar en wanneer ze leren, via de browser of app.

Ai en gamification in het online leerplatform zorgen ervoor dat medewerkers gestimuleerd worden om verder te groeien. Door gamification zie je als gebruiker bijvoorbeeld hoe lang je leert, wat je ‘learning streak’ is en wat jouw ‘ranking’ binnen de organisatie is.

Ontwikkel zelf leeractiviteiten

Bestaande kennis binnen de organisatie is makkelijk om te zetten in een leeractiviteiten. De auteurstool in het online platform is eenvoudig, waardoor iedereen met beheerdersrechten er zelf mee aan de slag kan.

De Smart Assistant (Ai) maakt dit nóg makkelijker. De assistant helpt met het schrijven van teksten en het verzinnen van bijpassende vragen met goede en foute antwoorden.

Kies voor verschillende contentvormen of toetsvormen, die passen bij jouw leeractiviteit. Hergebruik bestaande content of toetsvragen in andere leeractiviteiten en houd deze content up-to-date in het content management systeem.

Maak leerpaden inzichtelijk

Het online leerplatform is de ideale plek om leeraanbod te organiseren en beheren. Ontwikkel blended learning trajecten, richt een onboarding in of maak inzichtelijk welke (door)groeimogelijkheden er zijn voor jouw medewerkers door het ontwikkelen van leerpaden en verschillende contentpakketten. 

Koppel leeractiviteiten of contentpakketten aan medewerkers, teams, functies of afdelingen. Jouw organisatiestructuur en de automatisch toebedeelde leeractiviteiten zijn eenvoudig te beheren in de beheerderskant van het platform.

Meten is weten

De gegevens die verzameld worden, geven HR-medewerkers, L&D’ers, bedrijfs- en teamleiders waardevolle inzichten in de voortgang, effectiviteit en behoeften van de leeractiviteit én van de medewerker. Hierdoor kunnen leer- en ontwikkelstrategieën worden verfijnd en aangepast op basis van feitelijke gegevens.

Alles op één plek

Een online leerplatform faciliteert permanente educatie. Hoe meer een leerplatform gebruikt wordt in dagelijkse werkprocessen, hoe meer je werkt aan de continuïteit van kennisdeling en de borging daarvan. Op die manier raak je geen interne kennis kwijt wanneer medewerkers weggaan en zorg je dat de bestaande kennis gedeeld wordt onder medewerkers. Zo ontwikkel en behoud je een lerende organisatie.

 

Kosteloos implementeren met SLIM-subsidie

Van Kraaij Educatie helpt bij het opzetten en implementeren van een actieve leeromgeving voor jouw medewerkers. Voor dit implementatietraject kun je gebruik maken van de SLIM-subsidie.

Met deze subsidie is het mogelijk om een platform op te zetten, te implementeren en een jaar lang te hosten, medewerkers te instrueren en om samen met Van Kraaij Educatie passende leeractiviteiten te ontwikkelen.

Rakoo

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.