0487-745003

De Gouden Kraaij

Award voor ondernemers waarbij een lang leven
ontwikkelen centraal staat in de organisatie.

De Gouden Kraaij Award 2023

Werk jij bij, ken jij of heb jij een organisatie die zich hard maakt om haar medewerkers te blijven ontwikkelen? Staan factoren zoals een duurzaam HR-beleid, het binden van medewerkers aan jouw organisatie en doorgroeimogelijkheden via interne en/of externe opleidingen hoog in het vaandel? Kortom, staat een leven lang ontwikkelen centraal binnen de organisatie? Dan maakt deze organisatie kans op De Gouden Kraaij Award!

De Gouden Kraaij Award is een gloednieuwe award die naast Ondernemer van het Jaar, Talent van het Jaar en Winkel van het Jaar wordt uitgereikt aan ondernemers in Maas en Waal.

Ken jij of ben jij iemand die voor De Gouden Kraaij Award in aanmerking komt?

Nomineer deze organisatie  zodat de organisatie kans maakt op een cheque ter waarde van €2.500,- te besteden bij Van Kraaij Educatie om de persoonlijke ontwikkeling van personeel te stimuleren door middel van trainingen, opleidingen en/of cursussen. 

Nomineren kan van 1 mei tot 1 juni 2023. De Gouden Kraaij Award wordt tijdens het  Ondernemer van het Jaar event van Maas en Waal uitgereikt op 16 november 2023 in de Bogerd te Druten.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.