0487-745003

De Gouden Kraaij

Award voor ondernemers waarbij een lang leven
ontwikkelen centraal staat in de organisatie.

De Gouden Kraaij

Award voor ondernemers waarbij een lang leven ontwikkelen centraal staat in de organisatie.

De Gouden Kraaij Award 2023

Werk jij bij, ken jij of heb jij een organisatie die zich hard maakt om haar medewerkers te blijven ontwikkelen? Staan factoren zoals een duurzaam HR-beleid, het binden van medewerkers aan jouw organisatie en doorgroeimogelijkheden via interne en/of externe opleidingen hoog in het vaandel? Kortom, staat een leven lang ontwikkelen centraal binnen de organisatie? Dan maakt deze organisatie kans op De Gouden Kraaij Award!

De Gouden Kraaij Award is een gloednieuwe award die naast Ondernemer van het Jaar, Talent van het Jaar en Winkel van het Jaar wordt uitgereikt aan ondernemers in Maas en Waal.

De winnende organisatie maakt kans op een cheque ter waarde van €2.500,- te besteden bij Van Kraaij Educatie om de persoonlijke ontwikkeling van personeel te stimuleren door middel van trainingen, opleidingen en/of cursussen. 

Genomineerde bedrijven van 2023

Megens Installaties

Woon- zorgcentrum
St. Barbara

Shots

Huisman

Huisman Etech Experts

Winnaar van de Gouden Kraaij Award 2023!

De winnaar van de Gouden Kraaij Award 2023 is.. Huisman Etech Experts!

“Het personeelsbeleid dat Huisman Etech experts heeft voor de eigen organisatie is doorspekt van visie en lange termijn. Opleiding en scholing zijn belangrijke pijlers voor de toekomst van het bedrijf en er is oog voor de individuele medewerker en diens ontwikkeling. Daarnaast loopt Huisman Etech Experts al decennia voorop, zeker ook in de eigen regio. Zij nemen vaak initiatieven om de jeugd te interesseren voor techniek en ondersteunen deze ook altijd. Huisman onderscheidt zich door “out of the box” oplossingen te bedenken.”

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.