0487-745003

Cursussen

Cursussen

Onze cursussen en trainingen hebben een studiebelasting van 16 uur. In de meeste gevallen gaat het om 8 uur klassikaal les én 8 uur zelfstudie. De klassikale lessen kunnen online plaatsvinden (via Microsoft Teams of Zoom) of fysiek in de Bogerd te Druten. Groepen bestaan uit maximaal 12 personen.

Veelgestelde vragen cursussen

Klassikale cursussen vinden in groepen plaats. Deze kunnen zowel online of fysiek plaatsvinden. Er is veel interactie tussen deelnemers en de docent. De lessen vinden plaats op vooraf afgesproken tijdstippen. Bij een e-learning is er géén interactie met de docent. Je bepaalt geheel zelf waar en wanneer je de e-learning volgt. De klassikale cursussen zijn “live” en de e-learnings zijn vooraf opgenomen. Bij zowel klassikale cursussen als e-learnings is er ondersteunend lesmateriaal in de vorm van boeken of pdf-documenten.

Bij de inschrijving kun je zien of een cursus online of fysiek plaatsvindt. Indien een cursus online plaatsvindt, gebeurt dat meestal via Microsoft Teams of Zoom. Dit is dus geen vooraf opgenomen cursus. Fysieke cursussen vinden plaats in de Bogerd te Druten. Vindt een cursus online plaats? Dan zal deze nooit worden omgezet naar een fysieke cursus.

Een klassikale cursus is een interactieve cursus met een docent. Dit kan zowel online als fysiek zijn. Het is altijd een cursus die je live volgt. 

In een klassikale cursus krijg je persoonlijke aandacht en je kunt vragen stellen aan de docent. 

Groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Dit geldt zowel voor online als fysieke cursussen.

Ja, je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per e-mail. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Controleer ook altijd je spambox of map met ongewenste e-mail. Heb je hem echt niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@vankraaijeducatie.nl.

Onze fysieke cursussen vinden plaats in Cultureel centrum D’n Bogerd te Druten. Het adres is: Van Heemstraweg 53, 6651 KH in Druten. Bij binnenkomst vind je de zaalindeling op het grote digitale scherm.

We behouden ons het recht voor om een cursus altijd online te laten plaatsvinden. Indien de coronamaatregelen het onverhoopt niet toelaten om een cursus fysiek te laten plaatsvinden, zal de cursus alsnog online worden verzorgd via Microsoft Teams. Zodoende gaan cursussen dus altijd door.

De docent neemt uiterlijk een week van tevoren contact met je op en zal je de link dan sturen naar de bijeenkomst in Zoom of Microsoft Teams. Let op! Wanneer je via Microsoft Teams een vergaderverzoek accepteert, verdwijnt deze uit jouw inbox. Microsoft zet deze dan meteen in jouw outlook agenda. De mail verdwijnt ook wanneer je geen outlookagenda hebt.

Staat het antwoord van jouw vraag niet op deze website? Stuur dan een e-mail naar info@vankraaijeducatie.nl. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.

De meeste cursussen stonden vorig jaar in onze brochure voor €950,- en zijn door de inflatie nu €995,-. 

Door een nieuwe inschatting van de waarde van bepaalde cursussen, door de feedback die we van de deelnemers vorig jaar hebben gekregen, komen sommige cursussen zoals Canva hoger uit dan vorig jaar.

Vorig jaar werden de meeste cursussen vergoed door de subsidieregeling NL Leert Door. Begin dit jaar kon je ook STAP-budget aanvragen, maar ook deze regeling is gestopt.

E-learnings

Wij zijn van mening dat COVID-19 een blijvende verandering teweeg heeft gebracht. De trend waarbij onderwijs steeds meer wordt gedigitaliseerd, is in een stroomversnelling gekomen. Hier hebben wij op ingespeeld door “locatie onafhankelijk onderwijs” te introduceren. Naast onze fysieke cursussen is het nu ook mogelijk om online gebruik te maken van onze diensten door het volgen van een e-learning.

Een e-learning is een korte cursus die leidt tot een vaardigheid op een specifiek gebied. De e-learning kun je volgen op een moment dat het jou uitkomt. Je hebt hierbij géén live contact met een docent. Je bekijkt online (via je computer, laptop, tablet of smartphone) diverse filmpjes en maakt toetsen. Daarnaast krijg je aanvullend materiaal in de vorm van bijvoorbeeld een boek of pdf-documenten. Let op: wij versturen geen lesmateriaal naar het buitenland.

Momenteel bieden wij geen losse e-learnings aan. Bij de Basiscursus Excel en de Vervolgcursus Excel krijg je ook toegang de de bijbehorende e-learnings.

E-learning

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.