0487-745003

Cursussen

Jouw reis naar kennis begint bij een cursus

Cursussen

Jouw reis naar kennis begint bij een cursus

Cursusaanbod

Voor een training ben je bij Van Kraaij Educatie aan het goede adres. Het is mogelijk om deze klassikaal of online te volgen als individu of als bedrijf middels een InCompany traject. Klik hier om naar een totaaloverzicht van onze cursussen te gaan.

Een training volgen bij Van Kraaij Educatie

Inschrijven voor een cursus

Schrijf jezelf in voor een training op een cursuspagina. Je ontvangt direct een bevestiging per mail. Controleer jouw spambox of map met ongewenste e-mail als deze niet binnen is gekomen. Heb je de mail echt niet ontvangen? Mail naar info@vankraaijeducatie.nl.

Start van de cursus

Twee weken voor de start van de cursus nemen wij de beslissing of de training doorgaat. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers. De cursus start klassikaal of online. Indien de training online is, krijg je een link voor de online bijeenkomst.

Certificaat

Zijn de leerdoelen behaald en is je aanwezigheid goed genoeg? Dan behaal je een certificaat. Na afloop sturen we je een evaluatieformulier zodat je onze training en docent kunt beoordelen. Zo kunnen we onze service blijven verbeteren.

Klassikale of online training

Klassikale cursussen 

Onze cursussen vinden in groepen van maximaal 12 deelnemers plaats. Deze kunnen zowel online of fysiek plaatsvinden. Er is veel interactie tussen deelnemers en de docent. De lessen vinden plaats op vooraf afgesproken tijdstippen. 

Onze fysieke cursussen vinden plaats in De Bogerd te Druten of op ons kantoor. We behouden het recht om een cursus altijd nog online te laten plaatsvinden. Bij de inschrijving kun je zien of een cursus online of fysiek plaatsvindt.

Online cursus volgen

Indien een cursus online plaatsvindt, gebeurt dat meestal via Microsoft Teams (bekijk de handleiding hier) of Zoom (bekijk de handleiding hier). Dit is dus géén vooraf opgenomen cursus. De docent neemt uiterlijk een week van tevoren contact met je op en zal je de link dan sturen naar de bijeenkomst in Zoom of Microsoft Teams. 

Let op! Wanneer je via Microsoft Teams een vergaderverzoek accepteert, verdwijnt deze uit jouw inbox. Microsoft zet deze dan meteen in jouw outlook agenda. De mail verdwijnt ook wanneer je géén outlookagenda hebt.

Businesstraining volgen

Business trainingen zijn behulpzaam voor jouw professionele groei én het succes van de organisatie. Een businesstraining is ontworpen om jou als medewerker de nodige vaardigheden en kennis bij te brengen om effectiever te presteren in je functie. Van Kraaij Educatie biedt trainingen aan op gebieden zoals leiderschap, communicatie, technologie én sectorspecifieke vaardigheden zoals retail en horeca.

Organisaties kunnen deze businesstrainingen aanpassen aan hun specifieke behoeften en doelen. Dat noemen we een InCompany cursus. Dit resulteert in werknemers die zich ontwikkelen in de gevraagde vaardigheden. Dit draagt bij aan verhoogde productiviteit en betrokkenheid van werknemers, evenals aan een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

Permanente educatie is een must in deze tijd. Een business training biedt een gestructureerde en effectieve manier voor medewerkers om hun praktische, zakelijke vaardigheden up-to-date te houden en zich aan te passen aan veranderende trends en programma’s. 

Communicatieve vaardigheden verbeteren

Van Kraaij Educatie geeft talloze cursussen om je te helpen met het ontwikkelen en verfijnen van communicatieve vaardigheden. Zo’n cursus voorziet je van de tools en inzichten die nodig zijn om duidelijker te communiceren (denk aan een assertiviteitstraining of presentatievaardigheden), conflicten effectief op te lossen (door middel van conflictbeheersing of een cursus groepsdynamiek) en sterke relaties op te bouwen. 

Cursussen op het gebied van communicatieve vaardigheden bieden de kennis en praktische ervaring om je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Een communicatietraining is ook mogelijk als InCompany traject. Zo kun je, samen met een docent, bestaande gedragspatronen binnen jouw organisatie of team aan het licht brengen en werken aan verbetering.

Digitale vaardigheden verbeteren

In bijna elke sector is technologie onmisbaar geworden. De ontwikkelingen gaan zo snel dat het soms voor medewerkers moeilijk is om bij te benen in verschillende programma’s waar een organisatie mee werkt. Voor deze praktische vaardigheden heeft Van Kraaij Educatie cursussen en trainingen ontworpen. Op deze manier kan je effectiever en zelfverzekerder werken in dit digitale tijdperk.

Een training in digitale vaardigheden kan gaan over programma’s zoals Excel, Canva of LinkedIn, maar ook over onderwerpen zoals cyberveiligheid of AI-tools zoals ChatGPT. Of je nu je huidige functie wilt verbeteren of gewoon je alledaagse leven gemakkelijker wilt maken, we helpen je vooruit met een praktische training op het gebied van digitale vaardigheden.

Taalcursus volgen

Een taalcursus is een ideaal om nieuwe talen te leren of bestaande taalvaardigheden te verbeteren (zoals snellezen). Ze bieden je de kans om te communiceren in een andere taal, wat deuren opent voor persoonlijke én professionele groei. Taalcursussen van Van Kraaij Educatie bestaan uit mondelinge en schriftelijke vaardigheden en kunnen variëren van beginnersniveau  tot geavanceerd (van A0 tot A2). Leer Hongaars, Roemeens Italiaans, Spaans, of gewoon Engels, Frans of Nederlands.

Overigens verzorgen we ook een taalcursus Nederlands of Engels voor vluchtelingen uit Oekraïne. Voordat we de cursus starten, bepalen we het niveau van de deelnemers door middel van een starttoets of intakegesprek. Deze taalcursussen zijn mogelijk van A0 tot C1 niveau. Wij zien dat deze lessen vooral gefinancierd worden vanuit gemeenten, die hiervoor budget hebben gekregen vanuit de overheid.

InCompany

Alle cursussen in ons aanbod zijn te volgen als InCompany training. Hiervoor is geen minimaal aantal deelnemers nodig. De cursus kan plaats vinden op locatie, online of in Druten.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Sanne Peters
Van Kraaij Academy

Leren waar en wanneer je wilt

Je kunt eenvoudig ‘maar’ 10 minuten per dag leren door middel van leeractiviteiten op onze Online Academy. Een leeractiviteit is een korte cursus die leidt tot een vaardigheid op een specifiek gebied. De leeractiviteiten met verschillende thema’s zijn te volgen op een moment dat het jou uitkomt. Het werkt als een soort leerzame Netflix. Je bekijkt en oefent online (via de website of app) met diverse filmpjes, podcasts, microlearnings, handouts en testjes. 

Momenteel bieden wij nog geen leeractiviteiten aan in onze Online Academy.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.