0487-745003

E-learning

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

E-learnings

Wij zijn van mening dat COVID-19 een blijvende verandering teweeg heeft gebracht. De trend waarbij onderwijs steeds meer wordt gedigitaliseerd, is in een stroomversnelling gekomen. Hier hebben wij op ingespeeld door “locatie onafhankelijk onderwijs” te introduceren. Naast onze fysieke cursussen is het nu ook mogelijk om online gebruik te maken van onze diensten door het volgen van een e-learning.

Een e-learning is een korte cursus die leidt tot een vaardigheid op een specifiek gebied. De e-learning kun je volgen op een moment dat het jou uitkomt. Je hebt hierbij géén live contact met een docent. Je bekijkt online (via je computer, laptop, tablet of smartphone) diverse filmpjes en maakt toetsen. Daarnaast krijg je aanvullend materiaal in de vorm van bijvoorbeeld een boek of pdf-documenten. Let op: wij versturen geen lesmateriaal naar het buitenland.

De studiebelasting van onze e-learnings bedraagt 8 uur. 

E-learning
E-learning

Veelgestelde vragen
E-learning

Klassikale cursussen vinden in groepen plaats. Deze kunnen zowel online of fysiek plaatsvinden. Er is veel interactie tussen deelnemers en de docent. De lessen vinden plaats op vooraf afgesproken tijdstippen. Bij een e-learning is er géén interactie met de docent. Je bepaalt geheel zelf waar en wanneer je de e-learning volgt. De klassikale cursussen zijn “live” en de e-learnings zijn vooraf opgenomen. Bij zowel klassikale cursussen als e-learnings is er ondersteunend lesmateriaal in de vorm van boeken of pdf-documenten.

Een e-learning bestaat uit video’s, toetsen en eventueel extra materiaal zoals een boek of PDF-documenten. 
Een e-learning is opgebouwd in hoofdstukken en lessen. Je volgt dus bijvoorbeeld eerst hoofdstuk 1 met 3 lessen (video’s) en een toets. Daarna ga je door naar hoofdstuk 2. 

Op de pagina van betreffende e-learning kun je zien uit welke onderdelen de e-learning bestaat. 

Na het afronden van een e-learning krijg je van ons een certificaat als bewijs dat je de training succesvol hebt afgerond.

Als je de e-learning succesvol afrondt, ontvang je van ons altijd een certificaat. 

Staat het antwoord van jouw vraag niet op deze website? Stuur dan een e-mail naar info@vankraaijeducatie.nl. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.

Ik heb me ingeschreven voor een e-learning. Hoe nu verder?

1. Bevestiging inschrijving

Na het inschrijven via onze website ontvang je per mail een bevestiging.

2. Je ontvangt jouw inloggegevens

Na ontvangst controleren we je inschrijving.
Bij akkoord krijg jij je inloggegevens en heb je toegang tot onze e-learningomgeving.

(Indien online)

Je ontvangt thuis een brochure, eventueel lesmateriaal en wat lekkers voor bij de e-learning. *let op we versturen geen lesmateriaal naar het buitenland

3. Jouw e-learning gaat starten

Tijdens de e-learning heb je geen contact met de docent en leer je op je eigen tempo.

5. Certificaat

Heb je de e-learning succesvol afgerond?
Dan ontvang je je certificaat en sturen we je de evaluatie toe.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.