E-learning

Een cursus liever digitaal volgen? Dat kan! Maak je keuze uit volledige cursussen of kennisclips.
Let op! Lancering uitgesteld, nog niet live.

Gebruik ons online leerplatform de eerste 90 dagen geheel gratis!
Wij zijn van mening dat COVID-19 een blijvende verandering teweeg heeft gebracht. De trend waarbij onderwijs steeds meer wordt gedigitaliseerd, is in een stroomversnelling gekomen. Hier hebben wij op ingespeeld door “locatie onafhankelijk onderwijs” te introduceren. Naast onze fysieke bijlessen en cursussen is het nu ook mogelijk om online gebruik te maken van onze diensten.

Docenten die al jaren bij ons bijlessen en cursussen verzorgen hebben hun kennis gebundeld in een online leeromgeving. Deze omgeving bestaat uit kennisclips, cursussen en een forum. Hieronder vertellen wij je er graag meer over.
Kennisclips
Dit zijn korte informatieve clips van maximaal 10 minuten. Deze clips zijn bedoeld om specifieke informatie te vergaren over een bepaald onderwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Engelse grammatica, studievaardigheden, tips om efficiënter ter werken met Outlook, en nog veel meer! Onze docenten die dagelijks bijlessen en trainingen verzorgen, weten precies de onderwerpen waar veel vraag naar is. Deze onderwerpen hebben wij omgezet naar kennisclips en maandelijks vullen wij ons aanbod aan. Op deze manier hebben wij een actuele kennisbank waartoe je altijd en overal toegang hebt. Wanneer je vastloopt met het maken van je huiswerk of tijdens je werkzaamheden in Office 365, staat er een uitgebreide online kennisbank voor jou klaar.
Wij hebben onze kennis gebundeld en samengevat in een online leeromgeving

Swen Wigmans

Online cursussen
Dit zijn cursussen die wij ook fysiek verzorgen zoals een basiscursus Excel. Deze cursussen hebben wij gedigitaliseerd en kun je nu gemakkelijk vanuit huis volgen. Deze video’s duren langer dan 10 minuten. Aan het eind van een cursus krijg je van ons een certificaat als bewijs dat je de training succesvol hebt afgerond. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om deze cursussen fysiek te volgen, maar nu is onze kennis ook beschikbaar voor mensen die buiten het Land van Maas en Waal wonen.

Gebruik ons online leerplatform de eerste 90 dagen geheel gratis!
Top
Van Kraaij Educatie