0487-745003

Hét videoplatform voor leerlingen

Alle examenstof verfilmd!
Nu tijdelijk voor maar €99,-!

Hét videoplatform voor leerlingen​​

Alle examenstof verfilmd!
Nu tijdelijk voor maar €99,-!

Het videoplatform voor leerlingen

Zit je in de bovenbouw van de middelbare school?
Ons e-learningplatform voor (examen)leerlingen is de ideale voorbereiding op jouw toetsen, SE’s en eindexamens. Door te leren met video’s wordt de informatie makkelijker opgeslagen en zo scoren leerlingen door middel van ons platform gemiddeld 1.2 punt hoger!

Vakken
Uitlegvideo's
Samenvattingen
Oefenvragen

Het voordeel van ons e-learningplatform

Leren op je gemak en eigen tempo

Het kan heel stressvol en frustrerend zijn als je zelfstandig aan het werk moet en eigenlijk niet weet waar je moet beginnen. Stress zorgt ervoor dat je minder goed informatie kan opslaan. Met onze video's heb je daarom een leidraad die je door de hele examenstof leidt en ervoor zorgt dat je altijd een houvast hebt.

Altijd en overal toegankelijk

Om toegang te krijgen tot je e-learning account heb je alleen een internetverbinding nodig. Hierdoor kan jij overal de uitlegvideo's bekijken, waar en wanneer het jou uitkomt. Bekijk, pauzeer of herhaal de filmpjes zo vaak als jij vindt dat het nodig is.

Wij weten wat jij moet leren!

Onze developers maken video's voor bovenbouwleerlingen om te leren voor toetsen, SE's en CE's. We zorgen ervoor dat al onze uitlegvideo's en onderwerpen up-to-date zijn. Daarvoor zijn we continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van ons aanbod.

Scoor een punt hoger op je examens

Onderzoek van de Radboud Universiteit heeft uitgewezen dat leerlingen die met video's leren als toevoeging op hun les, gemiddeld een héél punt hoger scoren!

Alle examenstof verfilmd

Elk examenonderwerp dat je je maar kan voorstellen hebben wij verfilmd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iets ontbreekt, wanneer je de informatie uit onze video's in je hoofd hebt, ben je klaar om te vlammen! 🔥

Leren zonder boeken! Hoe fijn is dat?

Tegenwoordig doen we alles online, dus waarom zouden we niet online leren? Je kan gebruik maken van onze video's waar en wanneer je wilt. Laat je zware boeken maar thuis, want ons platform heb je altijd op zak.

Alle examentrainingen, dus toegang tot alle vakken!

Tijdelijke introductieprijs
149
99,99 Eenmalig
  •  

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.