0487-745003

Examentraining

Examentraining

Examentrainingen

Voor alle leerlingen op vmbo, havo en vwo worden er door de afdeling Studiebegeleiding van Van Kraaij Educatie examentrainingen georganiseerd. Voor de leerlingen die een vakgebied net niet helemaal overzien, maar ook voor leerlingen die meer zekerheid willen, of die het gewoonweg prettig vinden met een ervaren examentrainer nogmaals naar de stof te kijken. In groepjes van minimaal 4 tot maximaal 10 leerlingen wordt de examenstof nog eens helemaal helder uitgelegd door de examentrainer.

Wij werken met de nieuwste versie van de examenbundels, zorg dat je deze in je bezit hebt om te kunnen deelnemen aan de examentraining! De leerstof wordt samengevat, er worden tips gegeven en er wordt uitgebreid geoefend met allerlei (examen)opgaven. De examens van de vorige jaren worden uitgebreid besproken: op die manier leert de leerling waar zijn of haar zwakke punten zitten en waar dus nog aan gewerkt moet worden. Zo gaan de leerlingen met meer zelfvertrouwen de examenperiode in en behalen zij betere resultaten. De ideale voorbereiding op het eindexamen!

Examentrainingen kunnen ook aan een of twee leerlingen worden gegeven, zie hiervoor onderstaand schema. Daarnaast hebben we een videoplatform, speciaal voor (examen)leerlingen). Lees daar hier meer over.

Examentraining

145,- per examentraining
  •  
  • Verzorgd door ervaren examentrainers
  • Zorg zelf voor de meest recente versie van de examenbundel
  • Dit schooljaar nog geen dienst bij ons afgenomen? Dan vragen wij eenmalig €15,- bemiddelingskosten

Examentraining aan 1 leerling

  •  €145,00
  • In totaal 4 uur bijles door een examentrainer.
  • Losse lessen kunnen worden bijgekocht á €37,00.

Examentraining aan 2 leerlingen

  • Beide leerlingen betalen € 145,00
  • Samen krijgen zij 8 uur bijles door een examentrainer.
  • Losse lessen kunnen worden bijgekocht á € 37,00.
Examentraining

Waarom examentraining?

Hét videoplatform voor leerlingen

Zit je in de bovenbouw van de middelbare school?
Ons e-learningplatform voor (examen)leerlingen is de ideale voorbereiding op jouw toetsen, SE’s en eindexamens. Door te leren met video’s wordt de informatie makkelijker opgeslagen en zo scoren leerlingen door middel van ons platform gemiddeld 1.2 punt hoger!

Vakken

Rooster

Klik op een van onderstaande knoppen om naar het rooster van de examentrainingen te gaan. Staat het vak waarin jij een training zou willen volgen er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Let op! Het rooster kan door omstandigheden altijd wijzigen. Indien je al bij ons ingeschreven staat voor een training, krijg je hier automatisch bericht van.

Door het volgen van deze trainingen heb ik een heel goed overzicht gekregen van wat ik moet leren.
Ik heb hele handige tips gekregen van de docenten. De sfeer op de Bogerd was ook nog eens helemaal top!
Sophie

Examen niet gehaald?

Wat ontzettend balen, het diploma is nog niet in de pocket maar wij gaan er alles aan doen om je te helpen! Schrijf je in voor gratis extra bijles voor jouw herexamen. Vul onderstaande gegevens volledig in, zodat wij je zo snel als mogelijk kunnen helpen. Samen gaan we knallen om jouw diploma toch binnen te slepen!

Ben je een bestaande klant?

Indien je een examentraining bij ons hebt gevolgd krijg je 1 bijles van 60 minuten gratis. Voor bestaande klanten geldt géén €15,- euro inschrijfkosten.

 

Ben je nog geen klant bij ons?

Voor klanten die géén examentraining hebben afgenomen geldt het tarief van €37,- euro per uur. Indien je dit schooljaar geen dienst hebt afgenomen betaal je ook €15,- euro inschrijfkosten.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.