Update i.v.m. het coronavirus

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt al onze examentrainingen in fysieke vorm in D'n Bogerd te laten vervallen. Wij zijn enorm verdrietig maar hebben uiteraard volledig begrip voor de situatie. Om alle examenkandidaten toch zo goed mogelijk te kunnen helpen bieden wij individuele hulp aan om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op de schoolexamens die binnenkort gaan plaatsvinden. Neem daarvoor per mail contact op met de coördinator van onze Studiebegeleiding Sanne Peters (sanne@vankraaijeducatie.nl)

Examentrainingen

Voor alle leerlingen op vmbo, havo en vwo worden door de afdeling Studiebegeleiding van Van Kraaij Educatie examentrainingen georganiseerd. Voor de leerlingen die een vakgebied net niet helemaal overzien, maar ook voor leerlingen die meer zekerheid willen, of die het gewoonweg prettig vinden met een ervaren examentrainer nogmaals naar de stof te kijken. In groepjes van 5 tot 10 personen wordt de examenstof nog eens helemaal helder uitgelegd door de examentrainer. Examentrainingen kunnen ook individueel plaatsvinden, maar dan noemen wij dit een bijles.

De leerstof wordt samengevat, er worden tips gegeven en er wordt uitgebreid geoefend met allerlei (examen)opgaven. De examens van de vorige jaren worden uitgebreid besproken: op die manier leert de leerling waar zijn of haar zwakke punten zitten en waar dus nog aan gewerkt moet worden. Zo gaan de leerlingen met meer zelfvertrouwen de examenperiode in en behalen zij betere resultaten. De ideale voorbereiding op het eindexamen!

Waarom Examentrainingen?

Voor wie?

Wat onze klanten van ons vinden

Door het volgen van deze trainingen heb ik een heel goed overzicht gekregen van wat ik moet leren. Ik heb hele handige tips gekregen van de docenten. De sfeer op d'n Bogerd was ook nog eens helemaal top!

Sophie

63%

 
63% van de examenleerlingen van het Pax Christi College volgde in 2019 examentraining bij ons!

Gratis* Wiskundetraining

In verband met het coronavirus is deze training op zaterdag 21 maart afgelast. Wij houden nauw contact met het Pax Christi College om z.s.m. een nieuwe datum te plannen.

In één dagdeel alle stof op een rij voor je laatste schoolexamen!
Wij organiseren gratis* trainingen voor het laatste schoolexamen wiskunde A en B voor havo en vwo. We nemen samen de theorie door van je laatste schoolexamen en gaan daarmee aan de slag door veel te oefenen. Tot slot kan je al je vragen stellen zodat je goed voorbereid je schoolexamen in gaat.

*LET OP: Wanneer je je inschrijft voor één of meerdere examentrainingen zullen de kosten van deze wiskundetraining
á € 35,00 in mindering worden gebracht op de factuur van de examentrainingen.


Hieronder vind je de tijden waarop de trainingen worden gegeven. Locatie van de trainingen is in D’n Bogerd te Druten.

Gratis*

  • 1 bijeenkomst van 2,5 uur
  • In D'n Bogerd
  • De ideale voorbereiding op het schoolexamen wiskunde
  • * T.w.v. €35,00. Deze training is gratis bij afname van een of meerdere examentrainingen
  • Jaarlijks €15,00 bemiddelingskosten indien je nog geen klant bij ons bent
Top
Van Kraaij Educatie