Examentrainingen

Voor alle leerlingen op vmbo, havo en vwo worden door de afdeling Studiebegeleiding van Van Kraaij Educatie examentrainingen georganiseerd. Voor de leerlingen die een vakgebied net niet helemaal overzien, maar ook voor leerlingen die meer zekerheid willen, of die het gewoonweg prettig vinden met een ervaren examentrainer nogmaals naar de stof te kijken. In groepjes van 5 tot 10 personen wordt de examenstof nog eens helemaal helder uitgelegd door de examentrainer. Examentrainingen kunnen ook individueel plaatsvinden, maar dan noemen wij dit een bijles.

De leerstof wordt samengevat, er worden tips gegeven en er wordt uitgebreid geoefend met allerlei (examen)opgaven. De examens van de vorige jaren worden uitgebreid besproken: op die manier leert de leerling waar zijn of haar zwakke punten zitten en waar dus nog aan gewerkt moet worden. Zo gaan de leerlingen met meer zelfvertrouwen de examenperiode in en behalen zij betere resultaten. De ideale voorbereiding op het eindexamen!

Waarom Examentrainingen?

Voor wie?

Wat onze klanten van ons vinden

Door het volgen van deze trainingen heb ik een heel goed overzicht gekregen van wat ik moet leren. Ik heb hele handige tips gekregen van de docenten. De sfeer op d'n Bogerd was ook nog eens helemaal top!

Sophie

63%

 
63% van de examenleerlingen van het Pax Christi College volgde in 2019 examentraining bij ons!

Examentrainingen in alle vakken

De afdeling Studiebegeleiding van Van Kraaij Educatie verzorgt examentrainingen in veel verschillende vakgebieden. Voor onderstaande vakken organiseren wij groepstrainingen. Mocht jouw vak er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op voor een training op maat.

LET OP: Wij werken met de nieuwste versie van de examenbundels, zorg dat je deze in je bezit hebt om te kunnen deelnemen aan de examentraining!

 

Rooster


Klik op een van onderstaande knoppen om naar het rooster van de examentrainingen te gaan. Staat het vak waarin jij een training zou willen volgen er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op! Het rooster kan door omstandigheden altijd wijzigen. Indien je al bij ons ingeschreven staat voor een training, krijg je hier automatisch bericht van.

Top
Van Kraaij Educatie