Update i.v.m. het coronavirus

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van onze examentrainingen 2021. Door de huidige coronamaatregelen weten wij nog niet of de trainingen fysiek of online plaatsvinden. Hierover zijn wij druk in gesprek met meerdere partijen. Wanneer wij hier een besluit in hebben genomen, zullen wij dit op deze pagina publiceren. Houd onze website daarom goed in de gaten.

Één ding is zeker: onze trainingen gaan door!

Examentrainingen

Voor alle leerlingen op vmbo, havo en vwo worden door de afdeling Studiebegeleiding van Van Kraaij Educatie examentrainingen georganiseerd. Voor de leerlingen die een vakgebied net niet helemaal overzien, maar ook voor leerlingen die meer zekerheid willen, of die het gewoonweg prettig vinden met een ervaren examentrainer nogmaals naar de stof te kijken. In groepjes van 5 tot 10 personen wordt de examenstof nog eens helemaal helder uitgelegd door de examentrainer. Examentrainingen kunnen ook individueel plaatsvinden, maar dan noemen wij dit een bijles.

De leerstof wordt samengevat, er worden tips gegeven en er wordt uitgebreid geoefend met allerlei (examen)opgaven. De examens van de vorige jaren worden uitgebreid besproken: op die manier leert de leerling waar zijn of haar zwakke punten zitten en waar dus nog aan gewerkt moet worden. Zo gaan de leerlingen met meer zelfvertrouwen de examenperiode in en behalen zij betere resultaten. De ideale voorbereiding op het eindexamen!

Waarom Examentrainingen?

Voor wie?

Wat onze klanten van ons vinden

Door het volgen van deze trainingen heb ik een heel goed overzicht gekregen van wat ik moet leren. Ik heb hele handige tips gekregen van de docenten. De sfeer op d'n Bogerd was ook nog eens helemaal top!

Sophie

63%

 
63% van de examenleerlingen van het Pax Christi College volgde in 2019 examentraining bij ons!
Top
Van Kraaij Educatie