0487-745003

InCompany

InCompany

Voordelen van InCompany trajecten

Maatwerktraining

Een standaard training sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen aan voor organisaties. Alle trainingen uit ons aanbod zijn namelijk af te stemmen op de behoefte van de organisatie zodat we kunnen zorgen voor relevante en praktische leerervaringen voor medewerkers. 

Besparing van tijd en kosten

Door deze maatwerk oplossingen hoeven medewerkers niet te reizen naar een externe locatie. We geven de incompany training op locatie. Bovendien is elke medewerker tegelijk te scholen, wat financieel voordelig is. Incompany trainingen kunnen namelijk makkelijk worden gepland op momenten die het minst invloed hebben op de dagelijkse werkzaamheden.

Training naar praktijk

Een incompany traject op locatie is bevorderlijk voor het omzetten van theorie in praktijk. Ook voelen medewerkers zich comfortabel op hun eigen werkplek. De trainer kan zich makkelijk verplaatsen in situaties die op de werkvloer voorkomen. Deze maatwerk oplossingen bieden een kans voor teambuilding. Zodat medewerkers samen kunnen leren en hun kennis met elkaar kunnen delen.

Permanente leercultuur

Maatwerk oplossingen stellen organisaties in staat om te investeren in een permanente leercultuur over verschillende afdelingen en vestigingen. Medewerkers zijn minder geneigd om af te haken omdat ze relevante trainingen krijgen en omdat de trainingen met hun team op locatie toegankelijk zijn.

InCompany traject van Harry

Maatwerktrainingen

Elke cursus of training in ons aanbod is mogelijk als InCompany training. Hiervoor is geen minimaal aantal deelnemers nodig. De cursus kan gegeven worden bij jouw bedrijf, in de Bogerd in Druten of online. Populaire trainingen op het gebied van businessvaardigheden zijn bijvoorbeeld Scrum en Agile werken, Lean Orange Belt en Basiskennis Boekhouden. Op het gebied van communicatie worden trainingen zoals timemanagement, leiderschap en conflictbeheersing vaak gekozen. Zoals je in onze klantcases kunt lezen zijn digitale vaardigheden ook belangrijk om te blijven ontwikkelen in deze tijd. Vaak wordt er gekozen voor een cursus Excel, ChatGPT of Canva. Mocht er behoefte zijn aan het bijspijkeren van taalkennis, dan kunnen we verschillende taalcursussen op het juiste niveau organiseren.

InCompany aanvragen

Na jouw aanvraag voor maatwerk oplossingen nemen we contact met je op om jouw wensen te bespreken. Hierna wordt besloten of we gaan voor een standaard óf maatwerk traject.

Maatwerk traject

Tijdens de intake schakelen we met docenten. Zodra het gewenste beeld is geschetst, maken we een offerte. Als deze naar wens is, plannen we cursusdata in en kan het InCompany traject van start.

Evaluatie

Na afloop van het InCompany traject nemen we contact met je op om te evalueren en om certificaten uit te reiken. Is het gewenste resultaat bereikt? Kunnen medewerkers hun kennis goed toepassen?

Financieringsmogelijkheden

InCompany trajecten zijn een krachtige manier om te werken aan de permanente leercultuur in je bedrijf. Echter, de financiering van deze trajecten kan een uitdaging zijn. Zeker als klein bedrijf. Gelukkig zijn er verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar.

O&O-Fondsen

Eén van de mogelijkheden is om je als bedrijf aan te sluiten bij Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen. Deze fondsen hebben vaak afspraken gemaakt met werkgevers via collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s) voor specifieke opleidingen. In dit geval vergoeden de O&O-fondsen een deel van de kosten, waardoor de financiële last wordt verlicht.

SLIM-subsidie

Een andere waardevolle optie is de Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het MKB. Hiermee kunnen bedrijven subsidie aanvragen voor verschillende activiteiten gericht op leren en ontwikkelen, zoals onderzoek naar scholingsbehoeften binnen het bedrijf. Deze subsidie kan aanzienlijke financiële steun bieden bij het opzetten van InCompany trajecten.

CAO-Afspraken

Afhankelijk van de cao waaraan je bedrijf is gebonden, kunnen er specifieke afspraken zijn over de financiering van leren en ontwikkelen. Sommige cao’s bevatten clausules die werkgevers verplichten om bij te dragen aan de opleiding van hun werknemers. Dit kan variëren van financiële bijdragen tot betaald verlof voor studiedagen.

Eigen financiering

Sommige bedrijven kiezen ervoor om InCompany trajecten zelf te financieren, omdat ze de lange termijn voordelen erkennen. Dit kan een strategische investering zijn in de groei en ontwikkeling van personeel en een permanente leercultuur.

Management coaching

Succesverhalen

Inexeon

Inexeon heeft in samenwerking met Van Kraaij Educatie een incompany traject voor het managementteam opgezet. Met het maatwerktraject ontwikkelden zij kennis en kunde op het gebied van digitale vaardigheden. 

Van Kempen Koudetechniek

Bij de medewerkers van Van Kempen Koudetechniek liep het niveau van Word, Excel en Duitse taal uiteen. Daarom mochten ze zelf kiezen welke training het beste aansloot bij hen en ook aan welk niveau (basis of gevorderden) ze wilden deelnemen.

Groeisaam

Van Kraaij Educatie heeft zich tijdens het voortraject verdiept in de situaties van medewerkers bij Groeisaam. Daarbij is specifiek gekeken naar de programma’s en functies die medewerkers bij Groeisaam effectief kunnen inzetten tijdens hun werk.

Op zoek naar maatwerk oplossingen?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen. 

Adresgegevens bedrijf

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.