0487-745003

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Wat is persoonlijke coaching?

Coaching biedt jou de mogelijkheid om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren. Een maatwerktraject waarin jouw ontwikkeldoelen en leervragen centraal staan. Het is een effectieve manier om met meer zelfvertrouwen verder te komen in je werk of om ander werk te vinden. De persoonlijke coaching kan adviserend, motiverend of bemiddelend zijn. Je bent als deelnemer zelf aan zet. Door het stellen van juiste vragen helpt de coach je bij het vinden van jouw passende antwoorden. Dit kan betrekking hebben op zowel hele praktische en handige zaken als de ontwikkeling van je vaardigheden en competenties. Hiermee vergroot je jouw wendbaarheid en versterk je jouw arbeidsmarktpositie. Met persoonlijke coaching wordt je op weg geholpen met het nemen van de volgende stap in je loopbaan!

Hoe werkt individuele coaching?

Inschrijven voor coaching

Inschrijven voor persoonlijke coaching kan via onze website. Na jouw inschrijving neemt een coach contact met je op om jouw traject te plannen. Je kunt binnen vijf dagen antwoord verwachten.

Start van jouw coaching traject

Persoonlijke coaching is altijd één-op-één. Samen met jouw coach breng je jouw persoonlijke leervragen en coachdoelen in kaart zodat jullie daarmee aan de slag kunnen.

Certificaat

Na afloop van een succesvol coaching traject ontvang je een certificaat. We sturen je ook een evaluatie zodat we weten wat we kunnen verbeteren aan onze individuele coaching.

Veelvoorkomende vragen bij persoonlijke coaching

Alle vragen die jou helpen om beter je werk te doen of ander werk te vinden, kunnen centraal staan in het coaching traject. Deze vraagstukken kun je zelf aandragen, zodat jouw persoonlijke coaching gericht van start kan. Een individuele coach kan je onder andere helpen bij de volgende onderwerpen:

  • Zelfinzicht: Wie ben ik? Wat motiveert mij? Welke werkomgeving past bij mij?
  • Vitaliteit: Hoe kan ik een betere werk-privé balans creëren? Hoe kan ik vitaler werken? Wat zijn mijn stressbronnen?
  • Solliciteren: Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief? Waar moet ik op letten tijdens een sollicitatiegesprek? 
  • Talenten: Wat zijn mijn unieke talenten? Hoe kan ik mijn vakmanschap verder ontwikkelen?
  • Samenwerken: Hoe kan ik met zelfvertrouwen in een team werken? Hoe kan ik mezelf als leidinggevende verder ontwikkelen?

NOBCO- of NOLOC-certificering

NOBCO-coach

NOBCO staat voor ‘Nederlandsche orde van beroepscoaches’. Deze orde stimuleert en faciliteert het leren en ontwikkelen van coaches. Hierdoor blijft de kwaliteit en professionaliteit van coaches ontwikkelen en gewaarborgd: een reden voor werkgevers om in zee te gaan met een NOBCO-coach. Van Kraaij Educatie werkt met enkele NOBCO gecertificeerde coaches. Daarom kun je op onze website voor een persoonlijke coaching kiezen met NOBCO-coach.

NOLOC-coach

NOLOC staat voor ‘Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches’. Deze beroepsvereniging is gespecialiseerd in de loopbaanprofessie en heeft hooggekwalificeerde en getoetste loopbaanprofessionals en jobcoaches. Wil jouw werkgever graag werken met een gecertificeerde NOLOC-coach? Dat kan! Bekijk ons coachingsaanbod en kies voor een NOLOC-coach.

Persoonlijke coaching bij Van Kraaij Educatie

Coaching bij Van Kraaij Educatie

Of je nu op zoek bent naar ander werk, of wil verbeteren in jouw skills: het kan geen kwaad om middels persoonlijke coaching jouw nieuwe richting te bepalen. Ontwikkel met een coach een plan voor korte en lange termijn en beantwoord alle vraagstukken over jouw kwaliteiten, talenten en punten om te groeien.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.