0487-745003

Coachingstrajecten

Coachingstrajecten

Wat is coaching?

Werken aan een toekomstplan met een coach kan zeer waardevol zijn. Een coach helpt je om je doelen te bereiken en obstakels te overwinnen, terwijl ze ook zorgen dat je jezelf beter leert kennen. Een coachingstraject zorgt voor persoonlijke én professionele groei. Mensen houden van coaching omdat het een veilige plek biedt om te reflecteren en je vaardigheden te verbeteren. Je coach is als een buddy die met je meegaat op deze reis, je doelen helpt te bepalen en samen met jou plannen smeedt om die doelen te bereiken. Het resultaat? Je wordt beter in wat je doet, je carrière krijgt een boost, en je voelt je gewoon beter. Organisaties hebben ook veel baad bij een coachingstraject voor hun medewerkers, teams of management. Ze gebruiken het om leiders te kweken, teams te versterken en medewerkers hun beste zelf te laten zijn. 

Door te investeren in coaching maakt de organisatie betere beslissingen, verbetert de productiviteit, is er minder gedoe en een prettige werksfeer. Dus, of het nu gaat om persoonlijke coachingloopbaancoachingmanagementcoaching of teamcoaching: coaching kan levens veranderen en organisaties naar nieuwe hoogten brengen. Het is de start voor iedereen die op zoek is naar groei en ontwikkeling.

Soorten coaching

Hoe werkt een coachingstraject?

Aanmelden voor coaching

Schrijf je in voor een coachingstraject op onze website. Je ontvangt bevestiging per mail en binnen vijf werkdagen neemt jouw coach contact met je op om te inventariseren en plannen.

Coachingstraject

Samen met jouw coach breng je leervragen en doelen in kaart zodat jullie samen aan een plan kunnen werken. Coaching is één-op-één, behalve als het gaat om teamcoaching.

Certificaat

Na jouw coachingstraject behaal je een certificaat en vragen we je om een evaluatie in te vullen. Zo kunnen we onze service nog meer verbeteren.

Gecertificeerde coaches

Van Kraaij Educatie werkt met verschillende coaches in verschillende regio’s. Om zeker te weten dat we kwaliteit kunnen bieden, werken we met gecertificeerde coaches. Zo kun je kiezen tussen een NOBCO- of NOLOC-coach. Een NOBCO-coach is lid van de Nederlandsche orde van beroepscoaches. Een organisatie die het leerproces en ontwikkeling van coaches bevordert. Een NOLOC-coach is lid van de Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Dit zijn hooggekwalificeerde en goed getoetste loopbaancoaches.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.