0487-745003

Coachingstrajecten

Ontwikkeladvies door een loopbaanadviseur

Loopbaanadvies kan je helpen erachter te komen wat je leuk vindt en waar jouw sterke punten liggen. Een loopbaanadviseur schetst een reëel beeld van de huidige arbeidsmarkt en het toekomstperspectief. Is het nodig om je bij te scholen? Liggen er voor jou kansen in een bepaalde sector? Of zit je goed op je plek? Dat zijn vragen waar de loopbaanadviseur je bij gaat helpen.
Er zijn momenteel erg veel vacatures. Reden te meer om je toekomst zo zorgvuldig mogelijk te plannen. Door de beste keuzes te maken in je werk, haal je het optimale uit je kwaliteiten. Dat levert je uiteindelijk meer werkgeluk op.

Individuele coaching

Coaching biedt jou de mogelijkheid om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren. Een maatwerktraject waarin jouw ontwikkeldoelen en leervragen centraal staan. Het is een effectieve manier om met meer zelfvertrouwen verder te komen in je werk of om ander werk te vinden. De coaching kan adviserend, motiverend of bemiddelend zijn.

Je bent als deelnemer zelf aan zet. Door het stellen van juiste vragen helpt de coach je bij het vinden van jouw passende antwoorden. Dit kan betrekking hebben op zowel hele praktische en handige zaken als de ontwikkeling van je vaardigheden en competenties. Hiermee vergroot je jouw wendbaarheid en versterk je jouw arbeidsmarktpositie. Met coaching word je op weg geholpen met het nemen van de volgende stap in je loopbaan!

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.