0487-745003

Een goede voorbereiding op..

Roy Helmerhorst is gastspreker op ons gratis seminar
‘Een goede voorbereiding op de eindexamens’

Een goede voorbereiding op..

Roy Helmerhorst is gastspreker op ons gratis seminar
‘Een goede voorbereiding op de eindexamens’

'Een goede voorbereiding op de eindexamens'

Op 23 maart 2023 organiseerden we een evenement, geschikt voor middelbare scholieren die binnenkort eindexamen mogen doen. Tijdens ‘Een goede voorbereiding op de eindexamens’ kreeg je gouden tips van Roy Helmerhorst om jouw eindexamens te overleven en jouw welverdiende diploma te bemachtigen. Ook vertelde Sanne, onze coördinator studiebegeleiding, over de examentrainingen die in april en mei worden georganiseerd door de afdeling studiebegeleiding van Van Kraaij Educatie.

Roy Helmerhorst

Seminar met Roy Helmerhorst

Roy werd bekend door zijn Aardrijkskunde Kennisclips op YouTube. Door middel van sketches deelt hij op TikTok zijn leven als docent en zijn interacties met zijn middelbare school leerlingen te zien. In 2020 werd Roy aardrijkskunde leraar van het jaar en in 2021 zelfs leraar van het jaar. Omdat hij al jaren ervaring heeft met het geven van examentrainingen, hebben we hem gevraagd om zijn gouden tips met jullie te delen.

Examentrainingen

Van Kraaij Educatie organiseert elk jaar examentrainingen voor exacte vakken en bèta vakken voor VMBO, HAVO en WVO. Het inschrijfformulier voor onze examentrainingen is gesloten. Wil je toch nog graag inschrijven? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.