0487-745003

Meester Jesper

Jesper Hesseling is gastspreker op ons seminar
‘Een goede voorbereiding op de middelbare school’

'Een goede voorbereiding op de middelbare school'

Tijdens het seminar ‘Een goede voorbereiding op de middelbare school’ laten we leerlingen van groep 7 en 8 (uit Maas en Waal) en hun ouders op een leuke en educatieve manier kennismaken met de middelbare school. Wat kun je verwachten wanneer je (kind) naar de middelbare school gaat? Hoe bereid ik me het beste voor als leerling, maar ook als ouder? Hoe kunnen ouders de leerling het beste ondersteunen tijdens deze schoolovergang? Op deze avond zullen verschillende gastsprekers hun ervaringen delen.

Dit seminar is gedeeltelijk plenair maar naar verloop van tijd worden de deelnemers gesplitst. De leerlingen zullen van Meester Jesper tips en tricks krijgen in een andere zaal. In het Agora Theater zullen ouders van Nancy Koppers, gedragsspecialist, voorlichting krijgen over hoe zij hun zoon of dochter het beste kunnen ondersteunen. Daarnaast zal het Pax Christi College uit Beneden Leeuwen en Druten aanwezig zijn om wat te vertellen hoe het bij hen op school gaat. Na deze avond weten leerlingen en ouders wat te verwachten en zijn leerlingen een stuk beter voorbereid om een keuze voor een middelbare school te gaan maken.  

Seminar met Meester Jesper

Meester Jesper werd bekend door zijn Spotify muzieklijst. Inmiddels is hij naast meester een bekende Tiktokker en TV-persoonlijkheid. Jesper vind het belangrijk om kinderen meer te leren over mediawijsheid en deelt herkenbare, grappige maar ook serieuze situaties uit het onderwijs. In dit seminar vertelt Meester Jesper de verschillen tussen de basisschool en de middelbare school en speelt hij een spannende Kahoot met de basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Na afloop van dit seminar is er genoeg tijd over voor een Q&A en een foto met Meester Jesper.

Inschrijven voor dit seminar

Dit seminar wordt gehouden in het Agora Theater in de Bogerd Druten. Momenteel is er nog geen nieuwe datum voor het seminar ‘Een goede voorbereiding op de middelbare school’ met gastsprekers van het Pax Christi College, gedragsspecialist Nancy Koppers en Meester Jesper.

Sfeerimpressie 2022

Op 17 november 2022 was de eerste editie van dit seminar met Meester Jesper. Het was een groot succes: de zaal van het Agora Theater zat vol met circa 400 deelnemers. De leerlingen van groep 7 en 8 van verschillende basisscholen uit Maas en Waal hebben tevens mogen ervaren wie hun potentiële, toekomstige klasgenoten worden.

Blijf op de hoogte

Heeft u nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.