0487-745003

Management coaching

Management coaching

Wat is management coaching?

Samen met een management coach kun jij als manager of bedrijfsleider inzicht krijgen in jouw leiderschap en management. Succesvolle organisaties investeren in hun managers. Bedrijfscoaching is namelijk onmisbaar bij het verbeteren van samenwerking, communicatie of verandering binnen jouw organisatie. Verbeter jouw professionele vaardigheden en leiderschap tijdens het coaching traject of ga aan de slag met een vraagstuk over eventuele conflicten op de werkvloer, jouw zelfvertrouwen als leider, timemanagement of het effectief adviseren van medewerkers. Management coaching helpt je om effectiever te worden in jouw rol en om betere beslissingen te nemen die de organisatie vooruit helpen. Dit coaching traject is geschikt voor leidinggevende managers zoals directeuren, projectmanagers, een teamleider of afdelingshoofd. Management coaching is voor de mensen die anderen op de werkvloer aansturen.

Hoe werkt een coaching traject?

Inschrijven en plannen

Schrijf je in voor een coaching traject op onze website. Na het inschrijven ontvang je per mail een bevestiging. 

Binnen vijf dagen neemt de managementcoach contact met je op voor het plannen van een traject. 

Jouw coaching gaat van start

Tijdens de coaching heb je persoonlijk contact met je coach. Management coaching is altijd één-op-één.

De managementcoach brengt samen met jou de leervragen en coachdoelen in kaart en past het coaching traject hierop aan.

Certificaat

Ben je actief aanwezig geweest? Dan ontvang je een certificaat voor het volgen van de bedrijfscoaching en sturen we je een evaluatie toe.

Veelvoorkomende vragen bij bedrijfscoaching

Tijdens het coaching traject kun je er zelf voor kiezen wat je wil leren of waar je op wil focussen. Jouw focus is immers afhankelijk van jouw kwaliteiten of de situatie in jouw organisatie. Voel je vrij om de management coaching met een eigen vraagstuk te starten. Een voorbeeld van vragen die we vanuit managers voorbij zien komen, gaan over onderwerpen zoals:

  • Leiderschap: Welke leiderschapsstijl past het beste bij mij? Hoe verbeter ik mijn leiderschap?
  • Adviesvaardigheden: Hoe adviseer ik mijn team en hoe zorg ik dat ze mijn advies ter harte nemen én goed toepassen?
  • Timemanagement: Hoe kan ik tijd van mij en mijn team efficiënt en nuttig indelen?
  • Conflictbeheersing: Hoe kan ik conflicten efficiënt oplossen? Hoe verbeter ik de communicatie in mijn team?
  • Stressmanagement: Hoe ga ik om met druk en stress bij mij en mijn team?

InCompany in plaats van bedrijfscoaching

Natuurlijk hebben we allerlei trainingen om vaardigheden zoals leiderschap, communicatie, timemanagement en conflictbeheersing te verbeteren. Echter kan het fijn zijn om doelgericht aan jouw kwaliteiten als manager te werken, middels een één-op-één traject. Dan is de keuze tussen een vaardigheidstraining of management coaching snel gemaakt. Soms lopen meer managers in een organisatie tegen hetzelfde vraagstuk aan. Dan is het uiteraard mogelijk om een InCompany traject te starten met vaardigheidstrainingen op maat. Een InCompany traject kan gegeven worden op onze cursuslocatie, online of bij jouw organisatie. Hiervoor is geen minimaal aantal deelnemers nodig.

Management coaching

Coaching bij Van Kraaij Educatie

Kortom, management coaching is waardevol als je jouw potentieel als manager wil benutten. Ontwikkel samen met onze managementcoach een plan met korte en lange termijn doelen om te werken aan een toekomstbestendige organisatie.

Wil jij meer informatie over Management coachingtrajecten?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen. 

Adresgegevens bedrijf

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.