0487-745003

Opfriscursus Nederlands

In de Opfriscursus Nederlands worden de spelling- en grammaticaregels van de Nederlandse taal opgefrist.

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
€ Op aanvraag

Gedeeltelijk of volledig vergoed dankzij het STAP-budget.
Meer info

Afdeling & vakgebied

Er zijn veel spelling- en grammaticaregels, maar hoe pas je ze goed toe? Loop jij in het dagelijks leven tegen taalvragen aan? Moet je vaak googelen hoe je iets goed schrijft? Dit kost je extra tijd en wil je gewoon goed kunnen doen. 

Opfriscursus Nederlands: dit ga je leren
In de Opfriscursus Nederlands worden de spelling- en grammaticaregels weer opgefrist, zodat je voortaan zonder twijfel foutloze teksten schrijft.

Klassikale cursus (online of fysiek)
Je gaat samen met een groep aan de slag met de spelling- en grammaticaregels. Van de docent krijg je duidelijke uitleg over de belangrijkste regels, je gaat praktische tips en ezelbruggetjes uitwisselen en direct oefenen. Je kunt de cursus online volgen via Microsoft Teams of fysiek in de Bogerd in Druten. Bekijk bij de data & locatie welke opties er nog zijn. 

Resultaat
Na het afronden van deze cursus is je onzekerheid en twijfel over het correct toepassen van de Nederlandse taal weg. Je hebt een groter vertrouwen in eigen kunnen en kennis van de Nederlandse taal. 

Voor wie is deze cursus geschikt?
Deze cursus is geschikt voor mensen die al Nederlands spreken maar graag beter willen worden in spelling en grammatica. Het is geen cursus Nederlands waarbij je de taal gaat leren.

Deze cursus als e-learning
De Opfriscursus Nederlands wordt ook aangeboden als e-learning. Wil je liever de cursus op eigen tempo volgen? Dan kun je kiezen voor de e-learning Opfriscursus Nederlands

Meer informatie

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma

  • Les 1: werkwoordspelling, nadruk op tegenwoordige tijd en verleden tijd en voltooid deelwoord.
  • Les 2: spelling, samenstellingen/afleidingen, stijl en interpunctie. Denk aan: voornaamwoorden (die/dat/wat), zinsconstructies/stijlen + voorbeelden uit de praktijk, interpunctie en taaldilemma’s.

Studiebelasting: 
De totale studiebelasting van de klassikale cursus bedraagt 16 uur, bestaande uit 2 lessen van 4 uur en een deel zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met een docent.
 
Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie.
 

Inschrijven Incompany

Investering

  • Prijs op aanvraag

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijvenn
Opfriscursus Nederlands krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.