0487-745003

Rosilde Tuit

Docent

Mijn naam is Rosilde en ik verzorg de trainingen Nederlands, Word, Excel en Office 365 bij Van Kraaij Educatie.
Geboren in Noord-Overijssel, gestudeerd in Friesland en via de Randstad nu aangekomen in Gelderland waar weer een nieuw dialect mijn oren verwondert. Na jaren in Utrecht gewoond en gewerkt te hebben, ben ik eind 2020 met partner en onze twee kinderen naar het waterrijke, groene Beneden-Leeuwen verhuisd. We genieten hier heel veel van de ruimte en rust!
In Utrecht heb ik gewerkt op een middelbare school en daarvoor op een MBO-opleiding, maar Ik heb niet altijd voor de klas gestaan. In een ‘ver verleden’ heb ik in Leeuwarden de opleiding Communicatie gevolgd. Van daaruit kwam ik terecht bij een televisieproducent in Amsterdam waar ik 10 jaar heb gewerkt. In die jaren aldaar ging ik me steeds meer met taal bezighouden en werd ik gezien als aanspreekpunt voor taalkwesties.
Deze interesse deed mij kiezen voor de deeltijdopleiding Docent Nederlands.
In de jaren op het MBO en tijdens de mentorlessen op de middelbare school, verzorgde ik daarnaast computertrainingen waar ook de programma’s van Office aan bod kwamen.
Het Nederlands is een taal volop in ontwikkeling, maar ook zakt de stof van de middelbare school en zelfs basisschool soms nou eenmaal weg. Dan blijkt jaren later in de praktijk hoe nuttig het kennen en kunnen van de regels eigenlijk is. Ik help je graag weer je kennis op te frissen of te hervinden.
Ook de programma’s van Office bieden veel kansen voor beginnende gebruikers. Ook hier leid ik je graag doorheen. Wie weet tot ziens bij een training!Terug naar teamoverzicht
Rosilde geeft