0487-745003
>

Assertiviteit: leer jezelf uitspreken

In de Cursus Assertiviteit leren deelnemers zich beter uitdrukken, omgaan met belemmerende overtuigingen en zich ontwikkelen in zijn of haar assertiviteit.

Inschrijven
Startdata
  Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
€ 995,-
Afdeling & vakgebied

Wat wil ik precies zeggen? En vooral, hoe doe ik dat dan? Dit kan soms lastig zijn. Je baalt ervan dat het je niet goed lukt. Deze assertiviteitstraining kan je helpen. 

Cursus Assertiviteit: dit ga je leren
In deze training leer je jezelf uitspreken, gaan we op zoek naar hoe je bespreekbaar kunt maken wat je wilt. We kijken naar wat het lastig maakt om je uit te spreken en hoe we dit om kunnen buigen naar iets positiefs, zodat het wel lukt.

Klassikale cursus (online of fysiek)
Je volgt deze cursus samen met een groep. Het is een interactieve training met docent. Je kunt de cursus online volgen via Microsoft Teams of fysiek in de Bogerd in Druten. Bekijk bij de data & locatie welke opties er nog zijn. 

Resultaat
Na het afronden van de cursus:

 • Kun je je beter uitdrukken; 
 • Weet je wanneer en waarom de drempels en belemmerende overtuigingen in de weg zitten; 
 • Weet je hoe je de belemmerende overtuigingen kunt ombuigen naar iets helpends; 
 • Zal het gemakkelijker zijn om je daarna uit te spreken.

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma

 • Module 1: We gaan eerst op ontdekkingstocht door jouw binnenwereld: Wanneer lukt het bijvoorbeeld wel om iets te zeggen of doen? En wanneer niet? Om daarna met elkaar te kijken hoe we van daaruit kunnen zeggen wat we willen.
 • Module 2: We laten je kijken naar de kern van wat je wilt zeggen. Waarom wil je eigenlijk iets zeggen en waarom is het belangrijk voor je?
 • Module 3: Wat is jouw grens? Wanneer wil je je écht uitspreken en hoe merk je dat? We gaan op zoek naar waar jij voor staat.
 • Module 4: We gaan je mentale database onder de loep nemen. Hoe kunnen we de belemmerende overtuigingen ombuigen naar iets helpends?

Per dagdeel komen 2 modules aan bod. Daarnaast is er voorafgaand en na afloop per dagdeel een praktijkopdracht.

Studiebelasting: 
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, bestaande uit 2 lessen van elk 4 uur en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

 • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €995,-

Bij de cursus inbegrepen:

 • Leskosten
 • Lesmateriaal en eventuele boeken
 • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Assertiviteit: leer jezelf uitspreken krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Diana van Zwam

Gericht met de opdrachten aan de slag was soms best lastig, maar verhelderend. Ik vond de opdrachten in kleine groepjes fijn en het nabespreken in de grote groep daarna erg zinvol.

Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.