0487-745003
>

Duurzaam en succesvol ondernemen

Met behulp van deze cursus krijg je strategisch inzicht in de uitdagingen van een dynamische wereld waarin jij als persoon en/of als ondernemer moet functioneren.

Inschrijven
Interesselijst

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata gepland.

Schrijf je in op de interesselijst!
Kosten
€ 895,-
Afdeling & vakgebied

Een cursus die inzicht geeft in de uitdagingen van een dynamische wereld waarin jij als persoon en/of als ondernemer moet functioneren. Uitgebreid gaan we in op de uitdagingen en verwachtingen die jij zelf hebt maar ook die van de onderneming. De interne en externe invloeden en veranderingen worden geanalyseerd, besproken en vastgelegd in een overzichtelijk model. Deze cursus verschaft je kennis en de bouwstenen om een plan voor een duurzame ontwikkeling voor jezelf en of de onderneming te maken. Het versterkt jouw zelfvertrouwen en ambitie. 

Na het afronden van de cursus kun je: 
De cursist leert om koers te bepalen, waarde te creëren en te implementeren in zichzelf of de onderneming (zowel voor profit als non-profit ondernemingen) in een dynamische marktomgeving. Na afloop heeft hij/zij inzicht in het belang van proactief te opereren in een dynamische wereld. Je werkt aan de visie en missie voor jezelf en of de onderneming. 

Geschikt voor medewerkers vanuit zowel profit als non-profit ondernemingen. 

 

 

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je onderstaand vrijblijvend in op de interesselijst!

Programma 

  • Module 1: invloed van dynamische veranderingen en trends op de samenleving en de marktomgeving. Vaststellen welke trends en gevolgen belangrijk zijn voor jezelf of voor de onderneming 
  • Module 2: het begrijpen en bouwen van de organisatie van de toekomst. Welke invloed heeft de formele- en informele organisatie op de werknemers. Kijkend naar de specifieke kenmerken van generaties, invloed van de cultuur, leiderschapsstijl en operationele efficiëncy. Maar nog belangrijker waar pas jij het beste. 
  • Module 3: analyseren of het huidige businessmodel, visie en missie van de onderneming nog aansluit bij de marktontwikkelingen. Hoe je te onderscheiden in een dynamische markt zodat de onderneming niet inwisselbaar is.
  • Module 4: bespreken en actualiseren van de gemaakte opdrachten in groepsverband en met de docent. 
  • Resultaat is inzicht in vervolg stappen voor de onderneming en jezelf. 

Studiebelasting:  
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, dit bestaat uit 4 sessies van elk 2 uur en een praktisch deel van 8 uur. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent. 

Certificaat:
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie.

Inschrijven Incompany

Investering

  • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €895,-

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Duurzaam en succesvol ondernemen krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Willem van Veenendaal


Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.