0487-745003
>

Baristatraining

Na deze cursus heeft de deelnemer theoretische kennis van koffie en kan de deelnemer een koffie molen afstellen, met de juiste technieken koffiedranken bereiden en melk opschuimen.

Inschrijven
Startdata
  Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
Op aanvraag
Afdeling & vakgebied

Vind jij het moeilijk om een goede en mooie koffiedrank te maken? Na deze training begrijp je veel meer over koffie. Je weet hoe je een molen kunt afstellen en hoe je perfect melk schuim creëert zodat alle koffiedranken goed bereid kunnen worden.

De cursisten gaan in groepjes van 2 of 3 personen zelf aan de slag met een espressomachine, daardoor leer je in een veilige en leuke omgeving veel over koffie. Melkschuimen is na deze training nog nooit zo makkelijk geweest! 

Na het volgen van deze cursus:

 • Na het behalen van het examen, ontvangt de deelnemer een internationaal erkend certificaat.
 • Na deze cursus heeft de deelnemer theoretische kennis van koffie en kan de deelnemer een koffie molen afstellen, met de juiste technieken koffiedranken bereiden en melk opschuimen. 
 • De deelnemer maakt een goede espresso, cappuccino of latte.
 • De deelnemer kan de gast beter helpen met de juiste keuze van koffiedrank.
 • De deelnemer zal een veel consistentere kwaliteit koffiedranken serveren. 

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

 
Programma
Het traject heeft een theorie en een praktijk deel. De deelnemer begint met de theorie, hierbij krijgt de deelnemer een werkboekje wat thuis nog bestudeerd moet worden om een online theorie examen te kunnen doen. 
 
Studiebelasting: 
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, dit bestaat uit 8 uur les en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie.

Inschrijven Incompany

Investering

 • Prijs op aanvraag
 • Leskosten
 • Lesmateriaal en eventuele boeken
 • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
Baristatraining krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.