0487-745003
>

Basiscursus Microsoft Teams

Binnen deze cursus leer je alles over het programma Microsoft Teams.

Inschrijven
Interesselijst

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata gepland.

Schrijf je in op de interesselijst!
Kosten
Op aanvraag
Afdeling & vakgebied

Wil jij efficiënter (thuis)werken met behulp van Microsoft Teams, maar weet je nog niet alles van dit programma af? Dan is deze cursus iets voor jou!

Cursus Microsoft Teams: dit ga je leren
Binnen deze cursus leer je alles over het programma Microsoft Teams. Zo leer je hoe je een meeting opstart en hoe je efficiënt samenwerkt met anderen binnen het programma. Door het volgen van deze cursus word je zelfredzamer in het gebruik van Microsoft Teams en heb je geen hulp van anderen meer nodig tijdens het gebruik van het programma.  

Klassikale cursus (online of fysiek)
Je gaat samen met een groep aan de slag in de cursus Microsoft Teams. Van de docent krijg je duidelijke uitleg over de belangrijkste regels, je krijgt praktische tips en gaat direct oefenen. Je kunt de cursus online volgen via Microsoft Teams (gelijk een goede oefening!) of fysiek in de Bogerd in Druten. Bekijk bij de data & locatie welke opties er nog zijn.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Voor deze cursus wordt verondersteld dat je beschikt over basisvaardigheden Windows en eenvoudige tekstverwerking. Je beschikt over een laptop waarop minimaal een versie van Windows 10 of hoger als besturingssysteem staat. Daarnaast moet op de laptop de Nederlandse versie van Microsoft Teams geïnstalleerd zijn (er is een gratis versie te vinden op internet).

Resultaat
Na afloop van de cursus weet je wat de diverse knoppen in de menu’s betekenen en je weet hoe je ze kunt gebruiken. Je weet hoe je een Team en een kanaal kunt aanmaken en hoe je daarmee efficiënt met elkaar kunt samenwerken. Je kunt een online-vergadering organiseren met de juiste instellingen. Je weet hoe je met elkaar kunt chatten in plaats van mailen; dit houdt je mailbox leger. Ook weet je hoe je je scherm kunt delen en een presentatie bijvoorbeeld in PowerPoint aan een groep kunt tonen.

Met het lesmateriaal en de literatuurtips die je van ons krijgt, ben je na afloop van de training nog niet ervaren maar wel erg goed voorbereid. En daarmee ben je vaak een voorloper binnen je (toekomstige) organisatie.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je onderstaand vrijblijvend in op de interesselijst!

Programma

  • Bijeenkomst 1: Uitleg basisfuncties Microsoft Teams
  • Bijeenkomst 1a: Je gaat een online vergadering organiseren en brengt het geleerde in de praktijk. Dit kun je onderling met andere cursisten met elkaar herhalen, waarbij er telkens een ander de organisator is. Een docent begeleidt deze sessies.
  • Bijeenkomst 2: Korte herhaling van de eerste bijeenkomst. Vervolg uitleg basisfuncties.
  • Bijeenkomst 2a: Begeleidt online vergaderen.

Studiebelasting:
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur. Het cursustraject bestaat uit 2 dagdelen van 4 uur (waarvan 3 uur les en 1 uur online begeleiding). Daarnaast wordt er van je verwacht dat je zelf 8 uur besteedt aan het bestuderen van de lesstof. Per cursus groep zal een Team aangemaakt worden om onderling mee te oefenen (dit valt onder de zelfstudie). Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met een docent.

Certificaat:
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij educatie.

 

Inschrijven Incompany

Investering

  • Prijs op aanvraag

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Basiscursus Microsoft Teams krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.