0487-745003
>

Basiscursus Instagram voor zakelijk gebruik

In deze training word je meegenomen in de belangrijkste functies zoals story’s, reels en posts zodat jij je bedrijf de zichtbaarheid kunt geven die het verdient

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
€ 695,-
Afdeling & vakgebied

Je weet dat social media de manier is om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Alleen waar start je? Instagram is een snel ontwikkelend social medium met veel mogelijkheden. In deze training word je meegenomen in de belangrijkste functies zoals story’s, reels en posts zodat jij je bedrijf de zichtbaarheid kunt geven die het verdient. Social media is de toekomst en stilstand is achteruitgang. Dus zorg dat je bij blijft en je klanten kunt bedienen via het kanaal waar ze dagelijks te vinden zijn. 

Na het afronden van de cursus kun je: 
De deelnemer kent na deze training de belangrijkste functies van Instagram en weet deze succesvol in te zetten voor de zichtbaarheid van het bedrijf. Ook is het account geoptimaliseerd en weten ze waar het om draait op Instagram vanuit het bedrijf. 

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma

Dag 1: de eerste dag gaan we het hebben over wat je zakelijke doel is met Instagram. Gaan we het account optimaliseren. En leren we hoe we in contact komen met andere Instagrammers en hun doelgroep. Voor de eerste dag moet je via een begeleidend filmpje zorgen dat je account staat. Een goede foto hebben van jezelf en het account goed instellen. 

Tussen de 1e en 2e dag krijg je huiswerk mee om te zorgen dat ze flink aan de slag gaan met Instagram.  

De 2e dag: staat in het teken van zichtbaar zijn. Daarbij nemen we de diverse functies door zoals reels, story’s, hoogtepunten en statistieken. Dit gaan we allemaal testen in de 2e dag zodat je meteen vragen kunt stellen. Je mag nadien altijd nog vragen stellen over de e-mail met betrekking tot de basis. 

Studiebelasting:  
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, dit bestaat uit 2 online lesdagen van elk 4 uur en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met een docent.  

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €695,-

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Basiscursus Instagram voor zakelijk gebruik krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.