0487-745003
>

Conflictbeheersing op de werkvloer

In deze cursus leer je een instructievere en oplossingsgerichte houding aan te nemen waardoor je effectiever om kan gaan met conflicten op de werkvloer.

Inschrijven
Interesselijst

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata gepland.

Schrijf je in op de interesselijst!
Kosten
Op aanvraag
Afdeling & vakgebied

Conflicten zijn van alle tijden en zorgen vaak voor een gevoel van onvrede en onmacht. Ook op de werkvloer. Het herkennen van (eigen) gedrag en emoties in conflicten kan veel inzicht geven. Dit helpt bij een constructievere oplossingsgerichte houding zodat (dreigende) conflicten in een vroeg stadium kunnen worden opgelost en in elk geval escalatie wordt voorkomen. Deze cursus leert deelnemers om effectief om te gaan met conflicten. Om op de werkvloer afspraken te maken die niet voortkomen uit onvrede, onzekerheid en wie er 'gelijk' heeft, maar die gebouwd zijn op vertrouwen en begrip. 

Na het afronden van de cursus kun je:
Deze cursus leert de deelnemers een conflict beter te begrijpen door theoretische kennis te combineren met praktische voorbeelden. Wat is het nut van een conflict en hoe zet je het constructief in, om de situatie te veranderen. Wat zijn de valkuilen en waar liggen kansen?

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je onderstaand vrijblijvend in op de interesselijst!

Programma
Er zijn twee plenaire modules. De eerste module is gericht op de vraag wat een conflict is en hoe ze ontstaan, de tweede module is gericht op de oplossing/voorkoming ervan. Ter versterking van de skills van de deelnemers zijn er naast thuiswerkopdrachten ook interactieve sessies waarin in kleine groepjes wordt gewerkt aan diverse casussen.

Studiebelasting: 
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  • Prijs op aanvraag

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Conflictbeheersing op de werkvloer krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.