0487-745003
>

NLP introductiecursus

In deze cursus maak je kennis met de basisgedachten van NLP en krijgt je inzicht in de eigen mindset (gedachten, gevoelens, keuzes) en mogelijkheden.

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
€ 695,-
Afdeling & vakgebied

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren. 
Ben jij benieuwd wat NLP is en op welke manier het jouw kansen kan vergroten zowel op je werk als in je privé? Wil jij ook ontdekken hoe je je productiviteit kunt verbeteren en veel meer kunt halen uit je tijd en werkrelaties? Hoe je het ‘allemaal’ kunt doen zonder voortdurend overweldigd te raken? Wil je meer inzicht krijgen hoe ‘werkdruk’ kan ontstaan en op welke manieren jij dit kan voorkomen of aanpakken? Of hoe jij een waardevolle bijdrage kan leveren aan een succesvolle teamprestatie? Dan is deze praktische cursus voor jou.

Na het afronden van de cursus kun je:
Je leert beter te focussen op wat de meeste waarde oplevert voor het behalen van jouw doel, en daarbij je persoonlijke impact vergroten. Je krijgt inzicht in wat je doet, waarom je het doet en waarom het niet bijdraagt aan het behalen van je doel. Gedurende de cursus ga je meer mogelijkheden ontdekken om doelen (persoonlijke-/organisatiedoelen) op een succesvollere manier te behalen.

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma

  • Module 1: Wat is NLP? (Geschiedenis, gedachtegang en toepassing) 
  • Module 2: NLP Communicatiemodel (Bewuste en onbewuste processen) 
  • Module 3: NLP Frames (Drijfveren van gedrag) 
  • Module 4: NLP Modelleren (Op je eigen manier gebruik maken van wat al werkt)

Studiebelasting: 
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, bestaande uit 8 uur les, verdeeld over 2 dagdelen van 4 uur en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  • Prijs op aanvraag

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
NLP introductiecursus krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.