0487-745003
>

Engels zakelijk presenteren en telefoneren (B1-B2)

Met Engels zakelijk presenteren en telefoneren ontwikkelt de cursist de vaardigheden om in het Engels telefoongesprekken te voeren in een zakelijke context en ontwikkelt de cursist de vaardigheden om in het Engels een presentatie voor te bereiden en te geven.

Inschrijven
Startdata
  Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
Op aanvraag
Afdeling & vakgebied

Krijg jij regelmatig telefoontjes van Engelstalige klanten, moet je presentaties geven of iets uitleggen in het Engels? Dan is deze cursus iets voor jou! Wij zorgen ervoor dat je duidelijke richtlijnen krijgt, je gaat oefenen met medecursisten en we helpen je met de juiste uitspraak van jouw Engels. Dan kun je aan het einde van deze cursus je klanten in het Engels te woord staan!

Na het afronden van de cursus kun je:
Aan het einde van dit traject is de cursist in staat om telefoongesprekken te voeren op B1 niveau en beheersen ze het zakelijke jargon ook op dit niveau. De cursist is dus in staat om zakelijk te communiceren met Engelstalige klanten en is in staat om presentaties te geven op B1 niveau en beheerst ze het zakelijke jargon ook op dit niveau. Bekijk hier alle taalniveaus. 

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma
Beide boeken bevatten 6 units: Focus on listening, Making calls, Receiving calls, Receiving and leaving messages, Dealing with problems, Conference calls.
The first few minutes, Using equipment, Organizing what you want to say, Maintaining interest, Dealing with problems and questions, Summarizing and concluding.

Elke unit bevat de volgende onderdelen:

 • Context: hier wordt het onderwerp geïntroduceerd;
 • Presentation and Practice: de benodigde taal en grammatica wordt hier aangeboden en geoefend;
 • Tips;
 • Consolidation: oefeningen om het geleerde toe te passen;
 • Reference: een overzicht met nuttige zinnen en woorden uit de unit;
 • Review: extra oefeningen;

Studiebelasting: 
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, dit zijn 8 uur les en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent.
 
Certificaat:
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

 • Prijs op aanvraag

Bij de cursus inbegrepen:

 • Leskosten
 • Lesmateriaal en eventuele boeken
 • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Engels zakelijk presenteren en telefoneren (B1-B2) krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.