0487-745003
>

Engels zakelijk e-mailen (B1-B2)

Met Engels zakelijk e-mailen ontwikkelt de cursist de vaardigheden om effectieve zakelijke e-mails in het Engels te schrijven. De focus van deze cursus ligt dus uitsluitend op schrijfvaardigheid.

Inschrijven
Startdata
  Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
Op aanvraag
Afdeling & vakgebied

Moet je regelmatig mailtjes sturen naar klanten in het buitenland? Ben je niet zeker over de juiste regels, heb je moeite met de zinsopbouw of beheers je niet alle grammatica? Dan is dit de juiste cursus voor jou! Tijdens deze cursus gaan we oefenen met het schrijven van Engelstalige e-mails en jouw woordenschat verder uitbreiden zodat jij straks ook prachtige mails naar jouw klanten kunt sturen. 
Let op! De focus van deze training ligt op de schrijfvaardigheid, wil je liever je grammatica verbeteren, of je spreekvaardigheid, of je algemene Engelse vaardigheden, dan is een andere cursus wellicht geschikter voor jou.

Na het afronden van de cursus kun je:
Aan het einde van dit traject is de cursist in staat om e-mailberichten te schrijven op B1 niveau en beheersen ze het zakelijke jargon ook op dit niveau. De cursist is dus in staat om zakelijk te corresponderen met Engelstalige klanten. De focus ligt hierbij uitsluitend op tekstbegrip en schrijfvaardigheid, dit is een intensieve cursus die veel input van de cursisten vraagt. Wil je liever spreekvaardigheid oefenen of grammatica of woordenschat dan is een andere cursus wellicht meer geschikt. Bekijk hier alle taalniveaus. 

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma:
De cursus bevat 6 modules: Getting started, Structuring your message, Being clear and concise, Choosing the right level of formality, Getting the tone right, Checking before you send.

Elke unit bevat de volgende onderdelen:

 • Context: hier wordt het onderwerp geïntroduceerd;
 • Presentation and Practice: de benodigde taal en grammatica wordt hier aangeboden en geoefend;
 • Tips;
 • Consolidation: oefeningen om het geleerde toe te passen;
 • Reference: een overzicht met nuttige zinnen en woorden uit de unit;
 • Review: extra oefeningen.

Studiebelasting: 
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, dit bestaat uit 8 uur les en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

 

Inschrijven Incompany

Investering

 • Prijs op aanvraag

Bij de cursus inbegrepen:

 • Leskosten
 • Lesmateriaal en eventuele boeken
 • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Engels zakelijk e-mailen (B1-B2) krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.