0487-745003
>

Meer klanten uit Instagram voor bedrijven

Tijdens deze cursus leer je hoe je succesvol klanten kunt werven via Instagram.

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
€ 795,-
Afdeling & vakgebied

Je weet dat social media de manier is om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Je hebt al een account en post er regelmatig op maar klanten komen er nog niet uit. Wat doe je fout? In deze training/ vervolgcursus word je meegenomen in hoe jij ervoor zorgt dat klanten naar je toe komen. Graag doorklikken naar je website en ook daadwerkelijk bij je gaan kopen. Social media is de toekomst en stilstand is achteruitgang. Dus zorg dat je bij blijft en je klanten ook daadwerkelijk binnenhaalt via het kanaal waar ze dagelijks te vinden zijn. 


Na het afronden van de cursus kun je: 
Na het afronden kunnen je Instagram succesvol gebruiken voor hun bedrijf en er daadwerkelijk leads (potentiële klanten) en klanten uithalen. 

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma 
Dag 1: op de eerste dag gaan we het hebben over wat je doel is met Instagram. Leren we hoe verkopen werkt op Instagram en gaan we meteen de content optimaliseren. Hoe we hun boodschap over moeten brengen voor optimaal resultaat. En leren ze hoe ze in contact komen met hun doelgroep.  Voor de eerste dag moeten ze via een begeleidend filmpje checken of ze alle basis goed hebben staan. En krijgen ze de opdracht om content voor te bereiden. En hun doelen formuleren. 

De 2e dag: staat in het teken van zichtbaar zijn. Daarbij nemen we de diverse functies door zoals de link in bio, reels, story’s, hoogtepunten en statistieken. Dit gaan we allemaal testen op de 2e dag zodat ze meteen vragen kunnen stellen. We optimaliseren alle communicatie voor verkoop zodat ze er comfortabel mee worden.

Studiebelasting:  
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, dit bestaat uit 2 lesdagen van elk 4 uur en 8 uur zelfstudie.  Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met een docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €795,-

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Meer klanten uit Instagram voor bedrijven krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Kim v/d Velden

Anne geeft op een dynamische manier les. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, ze neemt de tijd voor je, ook buiten de reguliere lestijden. ik heb echt heel veel geleerd!

Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.