0487-745003
>

Vervolgcursus Excel

In de Vervolgcursus Excel leer je hoe je met Excel snel mooie oplossingen kunt maken die op eindeloos veel gebieden van toepassing zijn.

Inschrijven
Startdata
  Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
€ 695,-
Afdeling & vakgebied

Werk je steeds meer in Excel of wil je dat graag? Kost het opzetten van een database, boekhouding of rapportage je nu nog veel tijd en moeite? Volg dan deze cursus! Je leert hoe je met Excel snel mooie oplossingen kunt maken die op eindeloos veel gebieden van toepassing zijn. Na deze cursus begin je met vertrouwen aan elk nieuw project in Excel! 


Na het afronden van de cursus:
Na het afronden van deze cursus ben je niet meer ‘bang’ voor een nieuw project. Je weet waar je oplossingen en formules kunt vinden en toepassen. Je kunt een duidelijk overzicht/rapportage maken op basis van ingevoerde gegevens. 

Voor wie is deze cursus geschikt?
Deze training is voor iedereen die snel en efficiënt wil leren werken met Microsoft Excel of de basiscursus Excel heeft afgerond. Je dient te beschikken over basiscomputervaardigheden. Je dient te beschikken over een laptop met Windows 10. Daarnaast moet op de laptop de Nederlandse versie van Microsoft Excel 2019 of 2016 geïnstalleerd zijn.

Begin je pas net met werken met Excel of wil je eerst nog meer leren over de basisfunctionaliteiten? Dan bieden wij ook een Basiscursus Excel aan. 

Toegang tot de e-learning Excel
Na afloop van de cursus krijg je 6 maanden toegang tot onze e-learning vervolgcursus Excel op ons leerplatform om jouw geleerde stof nogmaals te doorlopen als naslagwerk. 

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma

 • Module 1: Excel als database
 • Module 2: Boekhouden (begroting, kasboek)
 • Module 3: Rapporteren (grafieken, draaitabellen) 
 • Module 4: Macro’s 

Studiebelasting:  
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, bestaande uit 4 lessen van elk 2 uur en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent. 

Certificaat:  
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie.  

Inschrijven Incompany

Investering

 • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €695,-

Bij de cursus inbegrepen:

 • Leskosten
 • Lesmateriaal en eventuele boeken
 • Persoonlijk contact met de docent
 • Toegang tot de e-learning vervolgcursus Excel op ons leerplatform

 

Inschrijven
Vervolgcursus Excel krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.