0487-745003
>

Basis Horecatraining

In deze cursus krijg je een voldoende hoeveelheid kennis en basisbekwaamheid om makkelijker een (door)start in de horeca te maken.

Inschrijven
Startdata
  Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
Op aanvraag
Afdeling & vakgebied

Heb je op dit moment geen baan? Heb je een baan in een andere sector?  Maar ben je voornemens om een stap in de horeca te zetten? Door middel van deze training met basiskennis van Horeca kun je een makkelijkere switch maken. Met deze cursus ben je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en vaardigheden die in de branche van je verwacht worden. Door middel van deze cursus krijg je de basisbeginselen van de horeca mee en onder de knie. Op een leuke en interactieve manier krijg je van een docent boordevol informatie. De cursus heeft een goede mix van theorie, tip & tricks en praktijkvoorbeelden. Na deze cursus sta je sterker in je schoenen als personeelslid in de horeca en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Na het afronden van de cursus kun je:
Door zowel een deel in de vorm van kennis alsmede in praktijkvorm aan te bieden hebben deelnemers na deze cursus een voldoende hoeveelheid kennis en basisbekwaamheid om makkelijker een (door)start in de horeca te maken. Je weet alles over de gastvrijheid, hygiëne en wetgeving in de horeca. De productkennis is vergroot en je kent de verschillende soorten bieren, wijnen en andere dranken. Ook weet je het een en ander over serveertechnieken, productbehandeling en inzicht & logica. 

 

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma

 • Online kick-off
 • 8 lesonderwerpen:
  1. Gastvrijheid
  2. Wetgeving
  3. Hygiëne
  4. Productkennis
  5. Serveertechnieken
  6. Productbehandeling
  7. Inzicht & Logica
  8. Kennistoets
 • Online vragenuur
 • Portfolio opdrachten
  1. Koffie & Thee Opdracht
  2. Serveertechnieken opdracht
  3. Allergenen opdracht
  4. Adviseren en verkopen opdracht
 • Praktijkdag

Studiebelasting:
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, bestaande uit 8 uur les, verdeeld over 2 dagdelen van elk 4 uur en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

 • Prijs op aanvraag

Bij de cursus inbegrepen:

 • Leskosten
 • Lesmateriaal en eventuele boeken
 • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Basis Horecatraining krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.