Uitgelicht:
Home Sectorspecifiek Horeca
Heb je moeite om nieuw talent aan te trekken en ze snel inzetbaar te krijgen? Geen zorgen! Onze gespecialiseerde adviseurs/trainers beginnen met een intake gesprek met ondernemer, management, en HR/personeelszaken.
Ontdek de rijke geschiedenis en historie achter diverse bierstijlen en leer deze onderscheiden door middel van proeven.
We leren je organisatie en je klanten beter te begrijpen en daar op in te spelen.
We helpen jouw medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling en bij hun bijdrage aan jouw visie.
De vervolgcursus Microsoft Word is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het gebruik van Word.
Gastvrijheidskalender: samen met het team maken we een gastvrijheidskalender om de gastvrije cultuur te creëren.
Ontdek de wereld van bierkennis en dompel jezelf onder in verschillende bierstijlen.
Ontdek wat een goed terras écht betekent en wat gasten verwachten in onze hands-on terrastraining.
In deze cursus leer je werken met PowerPoint.
We maken samen met jouw organisatie de medewerkersreis: Hoe verloopt de reis van de medewerker in jouw organisatie?
Stap in de wereld van gastvrijheid en horecavaardigheden met onze basis horecaopleiding. Leer niet alleen de essentie van horeca, maar ook de kunst van gastvrijheid, juiste mindset, kennis en horecavaardigheden.
Duik in de wereld van wet- en regelgeving rondom alcohol schenken in onze praktische IVA training.
Verbreed je horizon in gastvrijheid en leer hoe je de verwachtingen van je gasten overtreft. Ontwikkel praktische vaardigheden in routing en efficiëntie op de werkvloer, en dompel jezelf onder in de kunst van actieve verkoop in de horeca.
Reis door de evolutie van bierwereldtrends, van macro tot nano, en ontdek de dynamiek tussen klassieke en moderne bierstijlen.
Laat de lente in je zaak bloeien met onze biertraining, waar kennis over lente bieren en bierstijlen samensmelt met de gastvrije reis op een zonnig terras.
Leer het tapsysteem optimaal instellen, sluit een fust en koolzuur goed aan, bereid de bar goed voor, zorg voor brandschoon glaswerk, en ontdek het ritueel voor het enkele perfecte glas bier (single serve).
Biertappen 2 is een opvolgtraining voor de echte professionals die de kunst van tappen willen perfectioneren.
Verfijn je expertise met een herhaling van de theorie uit de basistraining, duik nog dieper in de wereld van bier en spijs, en leer nog meer over de ABC-methode om gasten en medewerkers mee te nemen op een culinaire bierreis.
Verdiep je in de kennis van najaarsbieren en ontdek de diverse bierstijlen die dit seizoen te bieden heeft.
Ontdek de kunst van harmonie tussen bier en spijs in onze basis Bier en foodpairing training. Leer de essentiële spelregels, ontdek de ABC-methode en krijg inzicht in bekende combinaties uit verschillende bierlanden.
De basiscursus Word laat je kennismaken met de functionaliteiten van Word.