0487-745003

(SLIM) Cursus: Biertappen 1 (basis)

Leer het tapsysteem optimaal instellen, sluit een fust en koolzuur goed aan, bereid de bar goed voor, zorg voor brandschoon glaswerk, en ontdek het ritueel voor het enkele perfecte glas bier (single serve).

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
7 credits
Afdeling & vakgebied

Wil je de kunst van het perfecte glas bier tappen onder de knie krijgen? Onze training geeft je de essentiële vaardigheden om kwalitatief en economisch te tappen. Leer het tapsysteem optimaal instellen, sluit een fust en koolzuur goed aan, bereid de bar goed voor, zorg voor brandschoon glaswerk, en ontdek het ritueel voor het enkele perfecte glas bier (single serve).
Door deze training te volgen laat je gasten genieten van het perfecte glas bier, dring je het bierverspil terug en ziet elk glas bier er fantastisch uit. Schrijf je vandaag in voor Biertappen 1 (Basis) en word een meester in de kunst van het biertappen!

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Wil je de kunst van het perfecte glas bier tappen onder de knie krijgen? Onze training geeft je de essentiële vaardigheden om kwalitatief en economisch te tappen. Leer het tapsysteem optimaal instellen, sluit een fust en koolzuur goed aan, bereid de bar goed voor, zorg voor brandschoon glaswerk, en ontdek het ritueel voor het enkele perfecte glas bier (single serve).
Door deze training te volgen laat je gasten genieten van het perfecte glas bier, dring je het bierverspil terug en ziet elk glas bier er fantastisch uit. Schrijf je vandaag in voor Biertappen 1 (Basis) en word een meester in de kunst van het biertappen!

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze cursus kost 7 credits

Bij de cursus inbegrepen

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) Cursus: Biertappen 1 (basis) krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.