0487-745003
>

(SLIM) Cursus: Bierstijlen Geschiedenis, Periodiek Stelsel der Bierstijlen, Bierkaart Opbouw

Ontdek de rijke geschiedenis en historie achter diverse bierstijlen en leer deze onderscheiden door middel van proeven.

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
7 credits
Afdeling & vakgebied

Ontdek de rijke geschiedenis en historie achter diverse bierstijlen en leer deze onderscheiden door middel van proeven. Deze training laat je niet alleen de nuances van verschillende bierstijlen ervaren, maar leert je ook hoe je een doordachte en logische bierkaart kunt opbouwen die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Ontwikkel je vaardigheid in het onderscheiden van verschillende bierdrinkers en bied een bierervaring die naadloos aansluit bij hun voorkeuren. Schrijf je vandaag nog in en word een expert in bierstijlen met deze boeiende training!

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Ontdek de rijke geschiedenis en historie achter diverse bierstijlen en leer deze onderscheiden door middel van proeven. Deze training laat je niet alleen de nuances van verschillende bierstijlen ervaren, maar leert je ook hoe je een doordachte en logische bierkaart kunt opbouwen die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Ontwikkel je vaardigheid in het onderscheiden van verschillende bierdrinkers en bied een bierervaring die naadloos aansluit bij hun voorkeuren. Schrijf je vandaag nog in en word een expert in bierstijlen met deze boeiende training!

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze cursus kost 7 credits

Bij de cursus inbegrepen

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) Cursus: Bierstijlen Geschiedenis, Periodiek Stelsel der Bierstijlen, Bierkaart Opbouw krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.