0487-745003
>

(SLIM) Cursus: Onboarding & Inwerken in de Horeca

Heb je moeite om nieuw talent aan te trekken en ze snel inzetbaar te krijgen? Geen zorgen! Onze gespecialiseerde adviseurs/trainers beginnen met een intake gesprek met ondernemer, management, en HR/personeelszaken.

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
24 credits
Afdeling & vakgebied

Heb je moeite om nieuw talent aan te trekken en ze snel inzetbaar te krijgen? Geen zorgen! Onze gespecialiseerde adviseurs/trainers beginnen met een intake gesprek met ondernemer, management, en HR/personeelszaken. We analyseren grondig je huidige onboarding en inwerkprocedures, werkwijzen, en gemaakte afspraken. Na deze analyse stellen we samen een op maat gemaakt onboarding programma op, inclusief een gedetailleerde inwerkprocedure en checklist. Onze experts presenteren en adviseren dit programma aan de ondernemer, en werken vervolgens een gedegen plan van aanpak uit.
Daarna gaan we van start met op maat gemaakte trainingen en begeleiding. Verbeter de integratie van nieuwe medewerkers, verhoog de efficiëntie van je onboarding proces en zorg er voor dat nieuwe mensen snel waardevol kunnen zijn voor de organisatie. Schrijf je vandaag nog in voor onze Onboarding en inwerk programma en maak van elke nieuwe medewerker een waardevolle aanwinst voor je bedrijf!

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Heb je moeite om nieuw talent aan te trekken en ze snel inzetbaar te krijgen? Geen zorgen! Onze gespecialiseerde adviseurs/trainers beginnen met een intake gesprek met ondernemer, management, en HR/personeelszaken. We analyseren grondig je huidige onboarding en inwerkprocedures, werkwijzen, en gemaakte afspraken. Na deze analyse stellen we samen een op maat gemaakt onboarding programma op, inclusief een gedetailleerde inwerkprocedure en checklist. Onze experts presenteren en adviseren dit programma aan de ondernemer, en werken vervolgens een gedegen plan van aanpak uit.
Daarna gaan we van start met op maat gemaakte trainingen en begeleiding. Verbeter de integratie van nieuwe medewerkers, verhoog de efficiëntie van je onboarding proces en zorg er voor dat nieuwe mensen snel waardevol kunnen zijn voor de organisatie. Schrijf je vandaag nog in voor onze Onboarding en inwerk programma en maak van elke nieuwe medewerker een waardevolle aanwinst voor je bedrijf!

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze cursus kost 24 credits.

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

Deze training is altijd maatwerk dus het aantal credits is afhankelijk van de situatie en de wensen van jou.

 

Inschrijven
(SLIM) Cursus: Onboarding & Inwerken in de Horeca krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.