0487-745003

(SLIM) Cursus: Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)

Duik in de wereld van wet- en regelgeving rondom alcohol schenken in onze praktische IVA training.

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
7 credits
Afdeling & vakgebied

Duik in de wereld van wet- en regelgeving rondom alcohol schenken in onze praktische IVA training. Leer niet alleen hoe je nee verkoopt aan gasten, maar oefen ook het nee-gesprek. Ontdek de nuances van alcoholgebruik en misbruik, begrijp wat alcohol met het lichaam doet, en maak duidelijke afspraken met je collega's. Herken situaties en voorkom probleemgedrag met praktische vaardigheden en inzichten. Ontwikkel een doeltreffend plan van aanpak om een veilige en verantwoordelijke horeca-omgeving te waarborgen. Schrijf je vandaag nog in en word kundig in verantwoord schenken en handelen!

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Duik in de wereld van wet- en regelgeving rondom alcohol schenken in onze praktische IVA training. Leer niet alleen hoe je nee verkoopt aan gasten, maar oefen ook het nee-gesprek. Ontdek de nuances van alcoholgebruik en misbruik, begrijp wat alcohol met het lichaam doet, en maak duidelijke afspraken met je collega's. Herken situaties en voorkom probleemgedrag met praktische vaardigheden en inzichten. Ontwikkel een doeltreffend plan van aanpak om een veilige en verantwoordelijke horeca-omgeving te waarborgen. Schrijf je vandaag nog in en word kundig in verantwoord schenken en handelen!

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze cursus kost 7 credits.

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
(SLIM) Cursus: Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.