0487-745003

(SLIM) Cursus: Bier en Foodpairing 2 (ervaren)

Verfijn je expertise met een herhaling van de theorie uit de basistraining, duik nog dieper in de wereld van bier en spijs, en leer nog meer over de ABC-methode om gasten en medewerkers mee te nemen op een culinaire bierreis.

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
8 credits
Afdeling & vakgebied

Verfijn je expertise met een herhaling van de theorie uit de basistraining, duik nog dieper in de wereld van bier en spijs, en leer nog meer over de ABC-methode om gasten en medewerkers mee te nemen op een culinaire bierreis. Proef de subtiele ingrediënten van bier en ontwikkel overtuigingskracht en storytelling vaardigheden om je gasten te overtuigen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je zelf pairings maakt en bedenkt. Proef vijf unieke combinaties en stel een doeltreffend plan van aanpak op. Deze ervaren training tilt je bier en foodpairing naar een nieuw niveau. Schrijf je vandaag in voor Bier en Foodpairing 2 en gun jezelf de kennis en kunst van verfijnde bier en spijscombinaties!

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Verfijn je expertise met een herhaling van de theorie uit de basistraining, duik nog dieper in de wereld van bier en spijs, en leer nog meer over de ABC-methode om gasten en medewerkers mee te nemen op een culinaire bierreis. Proef de subtiele ingrediënten van bier en ontwikkel overtuigingskracht en storytelling vaardigheden om je gasten te overtuigen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je zelf pairings maakt en bedenkt. Proef vijf unieke combinaties en stel een doeltreffend plan van aanpak op. Deze ervaren training tilt je bier en foodpairing naar een nieuw niveau. Schrijf je vandaag in voor Bier en Foodpairing 2 en gun jezelf de kennis en kunst van verfijnde bier en spijscombinaties!

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze cursus kost 8 credits

Bij de cursus inbegrepen

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) Cursus: Bier en Foodpairing 2 (ervaren) krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.