0487-745003

Cursus: Gastvrijheid en Omzet Verhogen

Verbreed je horizon in gastvrijheid en leer hoe je de verwachtingen van je gasten overtreft. Ontwikkel praktische vaardigheden in routing en efficiëntie op de werkvloer, en dompel jezelf onder in de kunst van actieve verkoop in de horeca.

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
7 credits
Afdeling & vakgebied

Verbreed je horizon in gastvrijheid en leer hoe je de verwachtingen van je gasten overtreft. Ontwikkel praktische vaardigheden in routing en efficiëntie op de werkvloer, en dompel jezelf onder in de kunst van actieve verkoop in de horeca. Creëer en benut ideale verkoopmomenten en perfectioneer je vaardigheden met essentiële do’s & dont’s bij verkopen. Onze training gaat verder dan theorie; het plaatst je midden op de werkvloer, waar je de kunst van adviseren aan gasten in de praktijk gaat beheersen. Schrijf je vandaag nog in en laat je horeca carrière bloeien met deze onmisbare praktische training!

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Verbreed je horizon in gastvrijheid en leer hoe je de verwachtingen van je gasten overtreft. Ontwikkel praktische vaardigheden in routing en efficiëntie op de werkvloer, en dompel jezelf onder in de kunst van actieve verkoop in de horeca. Creëer en benut ideale verkoopmomenten en perfectioneer je vaardigheden met essentiële do’s & dont’s bij verkopen. Onze training gaat verder dan theorie; het plaatst je midden op de werkvloer, waar je de kunst van adviseren aan gasten in de praktijk gaat beheersen. Schrijf je vandaag nog in en laat je horeca carrière bloeien met deze onmisbare praktische training!

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze cursus kost 7 credits.

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Cursus: Gastvrijheid en Omzet Verhogen krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.