0487-745003

(SLIM) Cursus: Terrastraining, Vaardigheden en Actief Verkopen

Ontdek wat een goed terras écht betekent en wat gasten verwachten in onze hands-on terrastraining.

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
7 credits
Afdeling & vakgebied

Ontdek wat een goed terras écht betekent en wat gasten verwachten in onze hands-on terrastraining. Leer hoe je een onweerstaanbare stopkracht creëert, beschrijf samen de ideale reis van de gast, en ontwikkel inzicht in routing en efficiëntie die je werk makkelijker en leuker maken. Maak jezelf meester in het dienblad lopen en vakkundig uitserveren, terwijl je cruciale do's & dont's op een druk terras onder de knie krijgt. Versterk je vaardigheden in actieve verkoop en leer verkoopmomenten
doelgericht te creëren. Sluit de training af met het maken van concrete afspraken met je collega's. Schrijf je vandaag nog in en til de terraservaring van jouw gasten naar een hoger niveau.

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Ontdek wat een goed terras écht betekent en wat gasten verwachten in onze hands-on terrastraining. Leer hoe je een onweerstaanbare stopkracht creëert, beschrijf samen de ideale reis van de gast, en ontwikkel inzicht in routing en efficiëntie die je werk makkelijker en leuker maken. Maak jezelf meester in het dienblad lopen en vakkundig uitserveren, terwijl je cruciale do's & dont's op een druk terras onder de knie krijgt. Versterk je vaardigheden in actieve verkoop en leer verkoopmomenten
doelgericht te creëren. Sluit de training af met het maken van concrete afspraken met je collega's. Schrijf je vandaag nog in en til de terraservaring van jouw gasten naar een hoger niveau.

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze cursus kost 7 credits.

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
(SLIM) Cursus: Terrastraining, Vaardigheden en Actief Verkopen krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.