0487-745003

Bart van Kraaij

Eigenaar

Onderwijs combineren met ondernemerschap. Dat is mijn passie!

In 2008 startte ik met mijn opleiding Bedrijfseconomie aan Tilburg University. Tegelijkertijd ging ik bijlessen verzorgen. Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van economie, wiskunde en accountancy over te dragen. Zowel studenten aan Tilburg University als scholieren in Maas en Waal heb ik met veel plezier geholpen.
In 2013 heb ik de masters Accountancy en Strategic Management afgerond. Vervolgens heb ik mijn hobby omgezet in het bedrijf Bijles Maas en Waal, waar we studiebegeleiding aan scholieren verzorgen. Dat doen we met bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen.

Mijn keuze voor het ondernemerschap werd in 2013 beloond met de titel Jonge Ondernemer van het Jaar. Dat inspireerde mij om het dienstenaanbod uit te breiden met particuliere en zakelijke cursussen. We verzorgen nu ook diverse taalcursussen en trainingen op het gebied van Microsoft Office. Het is ontzettend leuk om werknemers en werkgevers te laten zien wat er allemaal mogelijk is met Excel, Word en Outlook. Onze studiebegeleiding en particuliere en zakelijke cursussen vormen anno 2020 samen Van Kraaij Educatie.

Met Kees van der Velden en Michiel van Erp heb ik TopTutors opgericht. Wij creëren bijlesnetwerken op inmiddels ruim 75 middelbare scholen in heel Nederland.

Samen met Niels Gijsbers ben ik sinds 2016 exploitant van D’n Bogerd, het gebouw waarin we al jaren kantoorruimte en cursuslokalen huren. Wij verwelkomen zowel lunchgasten als zakelijke klanten voor evenementen en vergaderingen.

Met ingang van 2019 ben ik bovendien samen met Niels Gijsbers en Natalie van der Aa exploitant van het Agora Theater in Druten. Een kleinschalig theater waar jaarlijks grote namen als Guido Weijers en Karin Bloemen ten tonele verschijnen.

Ik ben enthousiast, leergierig en wil mezelf graag op allerlei gebieden ontwikkelen. Ik neem graag de leiding, weet zaken goed te organiseren en prettig en flexibel met mensen samen te werken.

De tijdens mijn studie opgedane kennis komt mij dagelijks nog van pas. Die dagelijkse afwisseling tussen onderwijs en ondernemen is fantastisch!Terug naar teamoverzicht
Blogberichten van Bart


Contact