0487-745003

Bijles op 1,5 meter afstand

17 juni 2020 \ Studiebegeleiding \ door Bart van Kraaij

Het heeft even geduurd maar we mogen weer fysieke bijlessen geven in D’n Bogerd!Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Uiteraard zijn er wel strikte regels aan verbonden, denk aan het desinfecteren van je handen bij binnenkomst, het reserveren van een plekje, 1,5 meter afstand houden en het schoonhouden van deze werkplekken. Onze bijlesgevers zijn.. Meer lezen

Het heeft even geduurd maar we mogen weer fysieke bijlessen geven in D’n Bogerd!Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!
Uiteraard zijn er wel strikte regels aan verbonden, denk aan het desinfecteren van je handen bij binnenkomst, het reserveren van een plekje, 1,5 meter afstand houden en het schoonhouden van deze werkplekken. Onze bijlesgevers zijn van alle regels op de hoogte en kunnen je er alles over vertellen.
Op de foto zie je onze bijlesgever op zijn telefoon meekijken in het boek van de leerling. Zo hoeft hij niet naast de leerling te komen staan of het boek uit te wisselen.

Dus heb je nog wat hulp nodig met de laatste toetsen die er nog aan komen? Neem gerust contact met ons op we staan natuurlijk graag voor jullie klaar, zowel fysiek in D’n Bogerd als met onze online begeleiding als je dat prettiger vindt!

Succes met de laatste loodjes!

Blijf up-to-date met
onze nieuwsbrief!