0487-745003

Van Kraaij Educatie in 2023

14 februari 2023 \ Van Kraaij Educatie \ door Bart van Kraaij

Van Kraaij Educatie in 2023 2022 was een heel mooi jaar met ontzettend veel blije cursisten, studenten en bedrijven. Deze positieve energie willen we graag doorzetten in 2023. Al zal het er heel anders uit gaan zien. De NL Leert Door subsidie is namelijk afgelopen. €1.000 subsidie voor jou! Misschien heb je er iets over.. Meer lezen

Van Kraaij Educatie in 2023

2022 was een heel mooi jaar met ontzettend veel blije cursisten, studenten en bedrijven. Deze positieve energie willen we graag doorzetten in 2023. Al zal het er heel anders uit gaan zien. De NL Leert Door subsidie is namelijk afgelopen.

€1.000 subsidie voor jou!

Misschien heb je er iets over gehoord of gezien, een cursus kan dit jaar kosteloos gevolgd worden met STAP-budget. Het zal zorgen voor wat selectiever gedrag bij de consument, want er kan maar één cursus per kalenderjaar gevolgd worden met maximaal €1.000 subsidie. De drempel om aan te melden ligt iets hoger dan vorig jaar, want consumenten moeten hun subsidie aanvragen tijdens de start van een nieuwe aanvraagronde bij UWV. Hoe dat werkt lees je op deze pagina.

Werken met STAP is nieuw voor ons, daarom zullen we de aanvraagronde van februari zien als een testronde. Het is mogelijk om in te schrijven op één van onze tien populairste cursussen.

Van Kraaij Educatie als onderwijspartner

Dit jaar werken we verder aan onze duurzame band met verschillende MKB-bedrijven. Door gebruik te maken van SLIM-subsidie is het aantrekkelijk geworden voor bedrijven om aan een eigen onderwijsstructuur te werken. Samen werken we aan ontwikkelvraagstukken om alle medewerkers naar een hoger niveau te helpen. Van Kraaij Educatie ondersteunt met cursussen en e-learnings op het gebied van communicatie, taal, business en digitale vaardigheden. Ook advies en coaching op maat zijn onmisbaar voor MKB-bedrijven om stappen vooruit te kunnen zetten.

Studiebegeleiding

Afgelopen jaar organiseerden we samen met Pax Christi College een succesvol evenement met Meester Jesper als gastspreker. ‘Een goede voorbereiding op de middelbare school’ is, wat ons betreft, ongetwijfeld voor herhaling vatbaar! In maart organiseren we een soortgelijk evenement met een andere bekende docent als gastspreker: Roy Helmerhorst, van AK Kennisclips. Tijdens ‘Een goede voorbereiding op de eindexamens’ geven we studenten onze gouden tips zodat ze hun eindexamenperiode met een gerust(er) hart in gaan.

Taallessen voor Oekraïners

In 2022 hebben we taallessen gegeven om Oekraïners verder te helpen in Nederland. Misschien heb je er een stuk over gezien in de Maas en Waler. Deze Nederlandse en Engelse taallessen waren zo’n succes dat we hard werken aan nieuwe samenwerkingen met gemeenten!

Nieuw pand

De eerste maanden van 2023 zijn we druk geweest met het afronden van administratieve zaken. Gelukkig was er ook ruimte voor nieuwe dingen. Of laten we zeggen: één groot ding, ons nieuwe pand in Druten. Onze Arnold is druk met klussen en onze medewerkers zijn druk bezig met het kiezen van kleuren, meubilair en planten. We kijken heel erg uit naar de frisse energie die het nieuwe pand ons brengt en naar alle ruimte om te bouwen aan nieuwe projecten

Blijf up-to-date met
onze nieuwsbrief!