0487-745003

Particuliere Cursussen

4 mei 2020 \ Hobby en Vrije Tijd \ door Bart van Kraaij

Ook wij hebben flink moeten nadenken hoe wij onze cursussen op een zo efficiënt mogelijke manier door kunnen laten gaan. Onze particuliere cursussen staan er namelijk vooral om bekend dat het gezellige bijeenkomsten zijn waarbij er uiteraard ook veel wordt geleerd. Nu deze bijeenkomsten niet plaats kunnen vinden hebben wij met onze docenten en cursisten.. Meer lezen

Ook wij hebben flink moeten nadenken hoe wij onze cursussen op een zo efficiënt mogelijke manier door kunnen laten gaan. Onze particuliere cursussen staan er namelijk vooral om bekend dat het gezellige bijeenkomsten zijn waarbij er uiteraard ook veel wordt geleerd. Nu deze bijeenkomsten niet plaats kunnen vinden hebben wij met onze docenten en cursisten overlegd hoe zij het zouden vinden om de cursus online verder te volgen.

Onder andere onze gewaardeerde docente Italiaans: Petra, zet 3 van de 4 groepen online door.

“Het gaat goed. Ik was het individueel online lesgeven al gewend, dat scheelt wel. Mijn man heeft mij geholpen met het instellen van het programma omdat ik nu in groepsverband lesgeef. Dit deed ik voorheen nog niet. We werken met ‘de klok mee’ , dus eigenlijk wordt er nooit door elkaar gepraat’. Ik noem namen, en de cursisten luisteren aandachtig.”

Geschreven door

Bart van Kraaij

Gerelateerde berichten
Deel dit bericht

Blijf op de hoogte