0487-745003

Videogesprekken in Teams

27 mei 2020 \ Professionele Ontwikkeling \ door Bart van Kraaij

Swen schreef een blog over de updates die door worden gevoerd in Microsoft Teams. Dit programma – waar wij overigens zelf in werken en een cursus in aanbieden – wordt in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken steeds vaker gebruikt. Videogesprekken in Microsoft Teams  Een van de meest gebruikte mogelijkheden in Teams is het videobellen met.. Meer lezen

Swen schreef een blog over de updates die door worden gevoerd in Microsoft Teams. Dit programma – waar wij overigens zelf in werken en een cursus in aanbieden – wordt in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken steeds vaker gebruikt.

Videogesprekken in Microsoft Teams 

Een van de meest gebruikte mogelijkheden in Teams is het videobellen met je collega’s en klanten. Echter is dit momenteel alleen mogelijk in het Teams-venster. Hierdoor kun je tijdens een videogesprek niet overzichtelijk je bestanden bekijken én je gesprekspartner in beeld hebben. Hier komt verandering in.
In juni 2020 wil Microsoft een update uitrollen waarin videogesprekken in Teams in een separaat venster worden geopend. Hierdoor kun je het videovenster en Teams los van elkaar in beeld hebben.  

De hele blog lezen? Check dan onze social media kanalen waaronder LinkedIn!

Blijf op de hoogte