0487-745003

Kosteloos een cursus volgen via de regeling NL Leert Door

16 december 2020 \ Van Kraaij Educatie \ door Bart van Kraaij

Vanaf januari 2021 is het dankzij de regeling “NL Leert Door” tijdelijk mogelijk om kosteloos een cursus bij Van Kraaij Educatie te volgen! Je kunt kiezen uit maar liefst 41 cursussen. Een ideale mogelijkheid om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Het complete aanbod is te vinden op onze website en.. Meer lezen

Vanaf januari 2021 is het dankzij de regeling “NL Leert Door” tijdelijk mogelijk om kosteloos een cursus bij Van Kraaij Educatie te volgen! Je kunt kiezen uit maar liefst 41 cursussen. Een ideale mogelijkheid om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten.

Het complete aanbod is te vinden op onze website en in onze brochure. Vanaf maandag 21 december kan je jezelf via de website aanmelden voor een of meerdere cursussen uit het aanbod.

We hebben 2000 cursusplaatsen ter beschikking en de verwachting is dat het snel vol zit, dus schrijf jezelf snel in voor een cursus want vol = vol! Heb je een vraag over deze regeling, lees dan eerst de informatie en de veelgestelde vragen op onze website.

Inmiddels zijn we begonnen aan NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Een nieuwe variant op NL Leert Door waarbij bij sommige ontwikkelactiviteiten een cofinanciering wordt verwacht. Lees alles over NL Leert Door Sectoraal Maatwerk hier

Blijf op de hoogte