0487-745003

Scholing voor medewerkers?

13 augustus 2020 \ Professionele Ontwikkeling \ door Bart van Kraaij

Sinds 6 juli is de opvolger van de NOW van kracht: de NOW 2.0. Deze Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid voorziet in een tegemoetkoming in de loonkosten voor bedrijven. Wil je in aanmerking komen voor financiële hulp vanuit de nieuwe, verlengde noodmaatregel? Dan moet daar wel iets tegenover staan: je helpt en begeleidt medewerkers met ontwikkeladvies.. Meer lezen

Sinds 6 juli is de opvolger van de NOW van kracht: de NOW 2.0. Deze Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid voorziet in een tegemoetkoming in de loonkosten voor bedrijven. Wil je in aanmerking komen voor financiële hulp vanuit de nieuwe, verlengde noodmaatregel? Dan moet daar wel iets tegenover staan: je helpt en begeleidt medewerkers met ontwikkeladvies en/of scholing.

Ben je op zoek naar een scholing voor jouw medewerkers? Wij bieden verschillende cursussen aan die wellicht aansluiten bij de scholingsvraag. Kun je de gewenste cursus of training niet op onze website vinden? Bel dan even naar kantoor (0487-745003) en dan bespreken we de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte