0487-745003

Van Kraaij Educatie breidt uit!

20 april 2021 \ Blogs \ door Bart van Kraaij

Door de groei van Van Kraaij Educatie is het team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers, Karin en Loes. Ze stellen zichzelf voor: Karin: ”Mijn naam is Karin Krouwel, ik woon in Maasbommel en werk sinds november 2020 bij Van Kraaij Educatie. Ik ben begonnen met het geven van ondersteunde lessen op basisscholen in Maas &.. Meer lezen

Door de groei van Van Kraaij Educatie is het team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers, Karin en Loes. Ze stellen zichzelf voor:

Karin: ”Mijn naam is Karin Krouwel, ik woon in Maasbommel en werk sinds november 2020 bij Van Kraaij Educatie. Ik ben begonnen met het geven van ondersteunde lessen op basisscholen in Maas & Waal. Inmiddels werk ik ook op kantoor als Management Assistent. Oorspronkelijk ben ik leerkracht in het basisonderwijs, de combinatie van Management Assistent en het bieden van ondersteuning op basisscholen vind ik erg leuk. Het is fijn om leerlingen te kunnen helpen met verschillende vakken, zoals begrijpend lezen, rekenen en spelling. Bij Van Kraaij Educatie is het werk uitdagend en vormen we een hecht team. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en leer iedere dag wat bij. Dat maakt het interessant voor mij.”

Loes: ”Mijn naam is Loes den Biesen en ik werk sinds april 2021 als communicatiemedewerker bij Van Kraaij Educatie. In 2016 heb ik al kennisgemaakt met het bedrijf als bijlesgever. Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Druten en voetbal ik bij de plaatselijke voetbalclub DIO’30. In 2020 ben ik afgestudeerd aan mijn studie Bedrijfskunde. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan.”

Blijf up-to-date met
onze nieuwsbrief!