0487-745003

Zomerscholen

16 juli 2020 \ Studiebegeleiding \ door Bart van Kraaij

In samenwerking met Groeisaam zijn wij bezig met het organiseren van zomerscholen. Dit idee is ontstaan d.m.v. de extra subsidieregeling vanuit de overheid omtrent het coronavirus. Met de zomerschool willen we leerlingen die door het coronavirus een achterstand hebben opgelopen helpen. Op deze manier kunnen de leerlingen een prettige start maken in het nieuwe schooljaar... Meer lezen

In samenwerking met Groeisaam zijn wij bezig met het organiseren van zomerscholen. Dit idee is ontstaan d.m.v. de extra subsidieregeling vanuit de overheid omtrent het coronavirus.
Met de zomerschool willen we leerlingen die door het coronavirus een achterstand hebben opgelopen helpen. Op deze manier kunnen de leerlingen een prettige start maken in het nieuwe schooljaar.

De eerste zomerschool is al van start gegaan op maandag 13 juli en duurt 2 weken. IKC De Kubus trapt daarmee de zomerschool af!
De overige scholen die hieraan deelnemen zijn SBO Klavervier in Beuningen, IKC De Appelhof in Druten en De Oversteek in Dreumel. Zij starten in de laatste 2 weken van de zomervakantie vanaf maandag 10 augustus.
Alle scholen hebben een eigen programma afgestemd op de leerlingen. Wij hopen voor deze leerlingen een steuntje in de rug te kunnen zijn en hen, naast het verplichte leren, ook een leuke en plezierige zomerschool te laten ervaren.

Voor scholen zijn er na de zomervakantie nieuwe subsidieregelingen mogelijk. Ook dan staat Van Kraaij Educatie klaar om scholen hierin bij te staan en mee te denken in de organisatie.

Ons kantoor is gesloten in week 32. In de overige weken staan wij op kantoor uiteraard weer voor je klaar! De zomerscholen gaan gewoon door.

Blijf op de hoogte